Ljubav između slavne Rihanne i luksuzne modne kuće nije nova, ali sada je potvrđeno kako je produbljena i to službenim ugovorom koji postaje novo zaštitno lice za slavni Diorov miris J'Adore. Tim povodom Rihanna je izjavila: “Miris, koji poznajem i volim toliko dugo, a koji ženama toliko znači. Posebno se veselim pridružiti se ovoj avanturi i doprinijeti joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i svoju kreativnost i vlastitu ženstvenost."

Véronique Courtois, glavna izvršna direktorica Parfums Christian Dior, dodala je: "Odabir Rihanne za novo lice J'Adorea za nas je bio očit. Ne samo da je ona jedna od najvećih i najmoćnijih umjetnica svih vremena, ona je također multitalentirana, uspješna poduzetnica, predana humanitarka, majka dvoje djece i jedinstvena ljepotica."

Rihanna zaštitno lice Dior J'Adore
dior 

Ovo je za neke i očekivana vijest, jer se o nastavku suradnje šuškalo neko vrijeme, a službeno taj je odnos i započeo još 2015. godine kada je Rihanna ušla u povijest postavši prva crna slavna osoba potpisana kao ambasadorica brenda Dior 2015., tijekom ere Rafa Simonsa. Odnos se nastavio i nakon što je Simons napustio Dior kasnije te godine, Rihanna je surađivala s Diorom na capsule kolekciji naočala 2016. i podržavala projekte s Mariom Graziom Chiuri, kreativnom direktoricom Diora. I nakon prestanka direktne suradnje, odnos povjerenja nastavio je rasti, jer je Rihanna upravo preko matične kuće LVMH nastavila razvijati Fenty Beauty.

Na mjesto ambasadorice slavnog mirisa dolazi nakon Charlize Theron koja je bila prepoznatljivo lice kampanja čak dva desetljeća. Prema najavama kampanja će biti objavljena u rujnu, a za fotografije će biti zadužen slavni fotograf Steven Klein.