Australski pjevač i glumac Troye Sivan postat će prvi globalni makeup ambasador kao lice novog Fresh Touch Foundation pudera i dio kampanje 'Nudes' modne kuće Rabanne.

Ovaj je brend Sivan nosio u svojim glazbenim spotovima i u važnim trenucima svoje karijere, stoga ova potez nije nimalo iznenadio industriju ni nas. Nedavno je čak dva custom made Rabanne kostima by Julien Dossena (kreativni direktor kuće) dodao u svoju garderobu za nadolazeću 'Sweat' turneju s Charli XCX.

Iako prepoznatljiv po svom modnom radu, Rabanne je izbacio svoju makeup liniju u lipnju 2023. godine u Sephori, Ulta Beautyju i Selfridgesu sa svemirskim motivima i Diane Kendal kao kreativnom direktoricom.

Nova suradnja stigla je nakon što je Sivan nosio komade modne kuće u svom 'Rush' videu, kao i nakon pojavljivanja u SS24 modnoj reviji noseći na sebi novu sezonu kada su dizajni i makeup u pitanju.

Kampanja 'Nudes' sljedeća je generacija beauty kolekcije inspirirane Rabanne ikonskim tkaninama, pretočenima u inovativne teksture makeupa koje usavršuju kožu s camera-ready sjajem. U kampanji koju su snimile Louise i Maria Thornfeldt, Troye se pojavljuje u našminkanom raspoloženju koje je kreirala kreativna direktorica Rabanne Beauty Diane Kendal. 

Kada je riječ o puderu čije je Troye zaštitno lice, kako kažu iz Rabannea, dolazi u 30 nijansi lagane teksture, 12-satnu postojanost i 24-satnu hidrataciju. 

'Oduvijek me privlačio Rabanneova effortless vibra. Volim svirati i izražavati se, a godinama sam aktivno radio na tome da se oslobodim svih ograničenja koja sam sebi postavljao kada je riječ o modi i ljepoti. Nešto u vezi s Rabanneom je jednostavno jako 'ja', a njihov pristup modi i ljepoti usklađen je s mojim', rekao je Troye Sivan.