Ove godine apsolutni beauty trend je sjajna koža. Prirodan glow više ne prekrivamo proizvodima za matiranje, već ga još naglašavamo dodatnim proizvodima. Njime potičemo mladenački izgled kao i dodatnu svježinu koja se uvijek šminkom želi postići, a morate i sami priznati - glowy izgled mnogo je prirodniji od matiranog.

Hailey Bieber jedna je od savršenih predstavnica ovog looka, ponajviše sa svojim Peptide Lip Treatment sjajilima brenda Rhode koji su osvojili beauty svijet. Uz njih je stvarala lookove koji su pravi primjer superblistave kože (sjećamo se njezinog sugar plum fairy makeupa), a s vremenom su se razvili i pravi trendovi pod imenima 'Mermaid Skin' i 'Dolphin Skin' koji potiču mokri izgled, luminozan sjaj, naglašeno rumenilo, prirodna sjenila i, naravno, mnogo highlightera.

Ipak, u posljednje vrijeme možemo primijetiti i veliku pozornost koja je usmjerena na ulja za usne, tzv. lip oils.

Ulje za usne
Instagram (@gisou) 

Osim što usnama daju zdrav i puni izgled, ujesno ih njeguju i hrane, a svi znamo da je u beauty svijetu multifunkcionalnost još jedna od poželjnih karakteristika.

U vrijeme porasta popularnosti ulja za usne, u samom je vrhu najdulje bilo ono Diorovo, Lip Glow Oil, bez obzira na cijenu od 40-ak eura. Vrlo brzo ponuda je postala iznimno široka, a ulja za usne postala su sastavni dio beauty rutine kako u hidrataciji, tako u dodatku makeupu. Često je riječ o uljima jojobe, argana ili kokosa sa glossy završetkom koja u sebi sadržavaju sastojke poput vitamina i antioksidansa koji podržavaju zdravlje usana.

Ulja za usne
Instagram (@gisou) 

U nastavku vam donosimo nekoliko popularnih ulja za usne koja će sigurno vrlo brzo postati must have dio vaše kozmetičke torbice. 

Gisou - Honey Infused Lip Oil

Gisou - Honey Infused Lip Oil
Gisou 

Rare Beauty - Soft Pinch Tinted Lip Oil

Rare Beauty - Soft Pinch Tinted Lip Oil
Rare Beauty 

Fenty Skin - Fenty Treatz Hydrating + Strengthening Lip Oil

Fenty Skin - Fenty Treatz Hydrating + Strengthening Lip Oil
Fenty Beauty 

Guerlain - Kiss Kiss Bee Glow Lip Oil

Guerlain - Kiss Kiss Bee Glow Lip Oil
Guerlain 

Yves Saint Laurent - Loveshine Lip Oil Stick

Yves Saint Laurent - Loveshine Lip Oil Stick
YSL Beauty