Ovih se dana svi nekako polako vraćamo u svakodnevicu i regularne obaveze koje nas korak po korak vode u jesensku sezonu. Osim ovih ozbiljnijih promjena, tu su i one nešto lagodnije u kojima se bavimo svojim izgledom i njegovom transformacijom za novo godišnje doba.

Osim što premještamo ljetne komade iz prvog plana i vadimo one deblje, radimo i beauty makeover i dodatno njegujemo kožu nakon mora i sunca koji uvijek ostave svoj trag. A ostave ga i na kosi...

Vrijeme je za šišanje vrhova, a i potencijalno obnavljanje boje koja je izblijedjela zbog svih aktivnosti koje vruća sezona nudi.

Savršenu je promjenu iz ljeta u jesen napravila Victoria Beckham koja je svoju dugačku kosu odlučila skratiti do nešto ispod ramena. Naravno, bob je uvijek odlična solucija te nije bez razloga postao najtraženija frizura 2024. godine.

Victoria Beckham bob
ACES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S razdjeljkom na sredini i pomalo razbarušenim, 'tupim' završetkom, Victoria se odlučila na neki oblik opuštenog boba koji nije strogo određen, već više izgleda mladenački i cool.

Victoria Beckham bob
Instagram (@victoriabeckham) 

Krademo kao potencijalnu ideju za novu jesensku frizuru.