Iako jesen još nije stigla, već postoje mnogi beauty trendovi koji će biti popularni ove sezone. Od bogatih, sjajnih boja kose do bob frizura, ruževa u smeđim tonovima... - inspiracije nam svakako ne nedostaje. Međutim, nešto što posebno volimo istraživati ​​su mikrotrendovi. Da, govorimo o onim manjim, specifičnijim trendovima koji još nisu toliko rašireni.

U nastavku predstavljamo pet cool trendova u svijetu ljepote koje možete isprobati želite li se istaknuti u nadolazećem razdoblju.

Rumenilo u nijansama cigle

Rumenilo je veliki trend cijelu ovu godinu, ali prema vizažistu Busteru Knightu, ako želite nešto promijeniti, odlučite se za dublje, ciglaste tonove. Dok su toplije nijanse odlične za isticanje ostataka ljetne preplanulost, one hladnije nas približavaju i hladnijoj sezoni.

Beauty trendovi 2024
Instagam (@haileybieber) 

Breezy Blond frizura

Tražite li frizuru za novu sezonu, upoznajte Breezy Blond. Kao što je opisala frizerka Samantha Cusick, ovaj stil uključuje mješavinu toplih plavih i svijetlih tonova pšenice u kombinaciji s mekanom shag frizurom.

Beauty trendovi 2024
Instagram (@daisyedgarjones) 

Usne u bojama voća

Knight kaže da su sjajne usne u bojama voća prava stvar ove jeseni. Već se predviđa da će nijanse bobičastog voća biti prečac do statement izgleda uz minimalan trud. Ovaj trend savršen je način da dodate dašak boje i samopouzdano zakoračite u hladnije mjesece.

Beauty trendovi 2024
Instagram (@hoskelsa) 

Y2K slojevi

Blunt frizure bile su u trendu ovog ljeta, a sada se polako vraćaju i slojevi. Ako želite podići izgled na višu razinu, frizer James Lear preporučuje upravo onakve kakve smo nosili u 2000-ima. Ovi su slojevi mnogo kraći i oštriji te su izvrsni za dodavanje volumena i pokreta vašoj kosi.

Beauty trendovi 2024
Instagram (@alexachung) 

Mat izgled

Da, dobro ste pročitali, sjajnu kožu ove jeseni ponovno zamjenjuje baršunasti završetak. 'Mat koža se vraća', kaže Knight.

Beauty jesen 2024
Instagram (@rosiehw) 

 Izvor: Elle.rs