5 najboljih unisex parfema za ljeto 2024.: Ovosezonski parfemi donose sve što je potrebno u toplim mjesecima

Mirisi idealni za svaku priliku, a pogotovo u toplim, ljetnim danima.

bloomingdale's

Možda vam je netko nekada rekao da određeni parfem povezuje s vama ili ste možda i vi, osjetivši neki miris, pomislili na nekog svog bliskog. Svatko od nas ima preferencije kada su parfemi u pitanju, i upravo oni postaju neki od naših zaštitnih znakova.

Budući da smo već itekako ušli u ljetnu sezonu, često je upravo to idealno vrijeme za promjenu parfema, s onih teških, na one lagane, cvjetne, citrusne...

Donosimo vam popis parfema novijeg datuma koji su na tržište stigli ove sezone i koji će, sigurni smo, inspirirati, ostaviti odličan prvi dojam, izraziti vaše raspoloženje i osobnost prije nego što ikoga u sobi uopće pozdravite.

Nećemo ih razdvajati na muške i ženske, već donosimo unisex mirise idealne za ljeto 2024.

Louis Vuiton - LVERS 

Prepustite se aromatičnoj veličanstvenosti perzijskog galbanuma. Ova živahna, zelena i začinska smola obilježava debitantski miris Pharrella Williamsa i Louisa Vuittona, kreiran s glavnim parfumerom francuske etikete Jacquesom Cavallierom Belletrudom. Sunčeva svjetlost i rascvjetana ljetna trava padaju vam na pamet kada iskusite ovu novu Vuittonovu novinu, koja će zasigurno biti klasik u godinama koje dolaze.

Louis Vuitton 

Celine - ZouZou 

Ovo je ljubavno pismo hrabrim modnim ikonama prošlih godina, ženama poletnih 60-ih ukrašenim šik minicama, pixie krojevima i kultnim kompletima Marie Quant. Razigrana, ali privlačna mješavina pačulija i labdanuma stilski je dnevni miris koji podsjeća na one neizbrisive modne izjave koje su definirale jedno doba.

Celine 

Chanel - Cométe

Chanel je objavio još jedan dokaz trajne moći brenda među morem drugih linija mirisa. Cométe je hommage kultnoj ogrlici koju je nosila sama Gabrielle 'Coco' Chanel. Odiše bezvremenskom elegancijom s puderastom, cvjetnom esencijom, obavijenom nježnom mješavinom irisa i cvjetova heliotropa. Prvi spritz budi blijedo podsjećanje na Chanel br. 5, prije nego što se neprimjetno smjesti u izmiješanije note.

Chanel 

Tom Ford - Neroli Portofino 

Najnoviji ljetni miris Tom Forda stigao je kako bi vam pružio vibracije prikladne za romantični bijeg u Italiju. Neroli Portofino parfem je hrabrija, slatkija iteracija omiljenog originala. Prožet prepoznatljivim bijelim cvjetovima, sada se može pohvaliti blaženom dvostrukom dozom nebeskog akorda nerolija za kojim žude ljubitelji mirisa, zajedno sa sočnim notama talijanske crvene naranče.

tom ford 

Bulgari - Allegra Chill and Sole

Ovaj bi miris bio savršen za prvi spoj. Najnovija Bulgarijeva olfaktorna kreacija vesela je bez da vam se pretjerano unosi u lice, s atraktivnim petitgrainom poput limuna i naranče koji lijepo i ravnomjerno sjedaju na kožu.

bloomingdale's