Ljeto je napokon tu pa je pravi trenutak da osvježite svoju kozmetičku torbicu i pronađete nove mirise koji će biti postojani i na visokim temperaturama. Naravno, svaka žena ima svoju omiljenu mirisnu notu kojoj se rado vraća bez obzira na godišnje doba, ali ako volite mirisati svježe, dobra vijest je da smo odabrali izbor od pet fantastičnih parfema na koje nitko ne može ostati imun.

Zara nas je oduševila bogatom ponudom zavodljivih parfema, stoga se isplati uskočiti i isprobati neki od fantastičnih parfema koji će trajati cijeli dan.

Uz cvjetne i voćne arome koje neodoljivo podsjećaju na ljeto, ovi će vas parfemi oduševiti i svojom kvalitetom i dugotrajnošću, zbog čega ih vrijedi imati u svojoj kolekciji.

Zara - Candy Festival

Parfem koji opija naša osjetila zahvaljujući svježini limuna i sočnim voćnim notama dinje i crnog ribiza. Marelica i ananas u srcu parfema daju mu ženstven i moderan aspekt te se miješaju sa zavodljivim donjim notama mošusa, cedra i ambera.

Zara parfem
Zara 

Zara - Femme Summer

Parfem koji otkriva živahne i slatke note. Otvaraju ga bergamot i mandarina, dok svježinu postižu u dodiru s frezijom. U sredini, raskoš magnolije i blistavog jasmina stapaju se s nježnim drvećem, stvarajući suncem obasjan, voćni, cvjetni miris.

Zara parfem
Zara 

Zara - Nude Bouquet Summer

Parfem posvećen mladoj, slobodnoj i nesputanoj energiji. Odraz je modernog stava, ali elegantan i vrlo ženstven. Njegove gornje note oslobađaju prirodnu svjetlinu bergamota u kombinaciji sa sočnom i neodoljivom višnjom. U sredini se delikatnost božura stapa s jantarom i vanilijom, stvarajući zarazan, slatki, cvjetni miris.

Zara parfem
Zara 

Zara - Cherry Smoothie

Eksplozija energije koja nas vodi u šareni svemir sreće i fantazije. Vesele voćne note trešnje i šljive otvaraju kompoziciju ovog mirisa, naglašene oštrom svježinom badema. U srcu se senzualne note peruanskog balzama miješaju s puderastim akordom heliotropa i bobica gloga, a u bazi crna vanilija i zrna tonke stvaraju neodoljivu ovisnost.

Zara parfem
Zara 

Zara - Gardenia

Slobodno možemo reći da se radi o Zarinom klasiku, pogotovo ako znamo da se radi o kopiji YSL Black Opiuma, koji je jedan od najpopularnijih parfema na svijetu. Miris sadrži note cvijeta naranče, kave i vanilije, a riječ je o intenzivnoj, odvažnoj i glamuroznoj mirisnoj kombinaciji, idealnoj za dan i noć.

Zara parfem
Zara 

 Izvor: Elle.rs