Butterfly Bob varijacija ljetne frizure sada je hit jeseni: Moderan kroj laska svim oblicima lica i dodaje volumen

Stvara iluziju gušće kose - a to je nešto što svi želimo.

Instagram (@hungvanngo)

Već neko vrijeme u svijetu kose viđamo frizuru imena 'Butterfly Cut' koja je postala jedna od omiljenijih u svijetu društvenih mreža, ali i it djevojaka. Od Sabrine Carpenter do Emily Rataykowski, slojevito oblikovana duga kosa s naglašenim šiškama u obliku krila leptira nosila se i ovog ljeta kada se odlično uklopila u effortless lookove.

Sada kada smo ušli u jesen, Butterfly frizura postaje Butterfly Bob jer, naravno, popularnost boba ne jenjava ni u posljednjem dijelu godine.

Ovaj moderan kroj laska svim oblicima lica, dodaje volumen i stvara iluziju gušće kose. Dugi slojevi i pramenovi koji uokviruju lice daju prekrasan lepršav učinak, savršen za dodavanje teksture i pokreta vašem izgledu. Nije ni čudo što je omiljen u posljednje vrijeme, a i toliko popularan na TikToku.

Ako imate okruglo ili četvrtasto lice, birajte valoviti bob s razdjeljkom na sredini koji će privući pažnju na središnji dio vašeg lica kreirajući iluzije duljeg oblika. Za ovalno lice dopustite slojevima da slobodno teku i odmaknite ih od lica. Kod dijamantnog lica, odlučite se za duljinu boba do brade ili malo ispod brade. Za sve one srcolikih lica, kovrče duljine do brade mogu pomoći omeškati lice i dodati mu pokreta, stvarajući punoću oko linije čeljusti, unoseći ravnotežu i simetriju u izgled.

Kao inspiraciju nošenja trendi frizure ove jeseni, donosimo primjere djevojaka s Instagrama. 

Instagram (@sabinasocol) 

instagram (@pia_mbd) 

Instagram (@chloehelenmiles) 

Instagram (@jennaortega) 

Instagram (@emmanuellek_) 

Instagram (@lauraharrier) 

Instagram (@shokosoco) 

Instagram (@teryn.tucker.hair) 

Instagram (@nataliemckellhair) 

Instagram (@alexandra_tarabrina) 

Instagram (@borisboriswho)