Zvijezde ukazuju na važnost pronalaženja ravnoteže u odnosima, rješavanju pitanja koja smo odgađali, te potvrđuju da iza svake kiše dolazi sunce.

Ovan

Horoskop ovan
Shutterstock 


Tjedan započinjete s puno energije, usredotočeni ste, odlučni i optimistični. Sredina tjedna donosi situacije koje će vas staviti na test, možete li se nositi sa započetim. To je dobra prilika za plan i preslagivanje prioriteta. Bilo bi dobro još jednom pogledati stvari i uvjeriti se da su izvedive i razumne, a kada se uvjerite da znate što radite, nastavite dalje punom snagom. U prilici ste riješiti i otvorena financijska pitanja.


Bik

Horoskop bik
Shutterstock 


Početak tjedna pruža priliku za razgovor s nekim starijim ili osobom od iskustva, vezano uz vaše ciljeve ili vašu poziciju kao vođe. To je odlična prilika za preispitati stvari, odrediti plan i prioritete što će lako pozvati i druge osobe da vam se pridruže ili pruže podršku. Vaša ambicija i šarm pružaju povjerenje u vašu sposobnost povezivanja s prijateljima i zajednicom, te vas čini šarmantnim i uvjerljivim prema vašim nadređenima.


Blizanci

Horoskop blizanci
Shutterstock 


Pred vama su dani u kojima je naglasak na karijeri i odgovornostima. Planeti ukazuju na vaš dobar imidž prema drugima, s naglaskom na nadređene ili roditelje, bez obzira što se možete osjećati melankolično. Budite realni, ne težite perfekcionizmu, ali iskoristite priliku te radite na promicanju osobnih vrijednosti. Mogući kontakti s inozemstvom.


Rak

Horoskop rak
Shutterstock 


Početkom ovog tjedna, osobito u utorak, mogli biste se osjećati sputani ili opterećeni pravilima i propisima ili nečim što ima veze sa zakonom. Posvetite se detaljnijem planiranju, boljoj informiranosti, ulaganju u budućnost. Kraj veljače donosi priliku za potpisivanje važnih ugovora ili dokumenata, te vas zcijezde pozivaju da uložite dodatno povjerenje prema ljudima s kojima surađujete kako bi vaš zajednički rad bio učinkovitiji. Otvara se prilika za planiranje putovanja vezana na polja kao što su medicina, pravo, izdavaštvo i obrazovanje.

Lav

Horoskop lav
Shutterstock 


Početkom tjedna mogli biste se suočiti s realnošću kako za nastavak vaših planova trebate razumijevanje ili dodatnu investiciju. Podrška slijedi, možda od bliskog prijatelja, partnera, profesionalca ili banke. U međuvremenu skinite pogled od samo tih pitanja i zaustavite ga na malim, svakodnevnim stvarima, jer vam zvijezde pokazuju kako se s izazovima nositi odgovorno, sa suosjećanjem prema sebi i drugima. Bit ćete iznenađeni onim što možete dobiti kada jednostavno tražite ono što želite.

Djevica

Horoskop djevica
Shutterstock 


Budite oprezni početkom tjedna, ne ulazite u rasprave s partnerima, supružnicima, bliskim prijateljima i profesionalcima, jer bi vas to moglo obeshrabriti. Moguć je osjećaj umora ili manjak samopouzdanja ali planeti će vam poslužiti novu dozu optimizma, s naglaskom na posao i zdravlje. Nastavite s planiranjem vlastitog života, dajte prednost planovima vezanim uz putovanja, medije, zdravlje i zakonska pitanja.

Vaga

Horoskop vaga
Shutterstock 


U fokusu su vam pitanja vezana uz zdravlje ili posao, mogli biste osjećati preopterećenost poslom. Ali novi val energije potiče vas na aktivnost, druženja, izlete, sport ili zabavne aktivnosti s djecom. Budi se i osjećaj kako bi nova ljubav mogla procvjetati, ili ako ste u stabilnoj vezi, osjećaj povezanosti i privrženosti. Razmislite o dugoročnim ciljevima i strategijama koje će vam pomoći da ostvarite željeni napredak u karijeri.

Škorpion

Horoskop škorpion
Shutterstock 


Pred vama su dani kao stvoreni za izlaske, odmor, kreativne projekte. Neka vas ne iznenadi moguća promjena planova, neočekivana ograničenja koja će nadići potaknuti pozitivnim promjenama koje se događaju kod kuće ili unutar vaše obitelji. Možda je vrijeme za konačne odluke vezane uz investicije u nekretninu? Prvi dan ožujka pruža priliku za samoizražavanje, iskažite se u idejama i kreativnim rješenjima vezanim uz posao.

Strijelac

Horoskop strijelac
Shutterstock 


Početkom tjedna ste odlučni zato neka vas ne obeshrabri količina obveza na obiteljskom planu. Mogli biste razgovarati o selidbi ili postavljanju novih granica ili biste mogli saznati važne informacije vezane uz članove obitelji. Zbog vaše svakodnevne rutine također se možete osjećati iscrpljeno zato je dobro da birate aktivnosti koje vam gode. Budite otvoreni i spremni na učenje kako biste izgradili samopouzdanje i otkrili nove aspekte svog života.


Jarac

Horoskop jarac
Shutterstock 


Tjedan donosi brojne obveze i neka vas to ne obeshrabri, kao ni potencijalni ozbiljni razgovori vezani uz vama važne projekte. Ako ste u situaciji gdje postoje nesuglasice ili konflikti, važno je pažljivo razmotriti koristi pomirenja i potrebu za daljnjim zajedničkim putem. Postavljanje granica i komunikacija može ključni su u procesu pomirenja, ali isto tako, ako situacija to zahtijeva, prekidanje veze donosi olakšanje.

Vodenjak

Horoskop vodenjak
Shutterstock 


Početak tjedna stavlja naglasak na pitanja vezana uz financije i novac. Pružit će vam se prilika za preuzimanje odgovornijeg posla, projekt koji zahtijeva više odgovornosti i truda, novi ugovor ili čak vašu odluku da napustite projekt koji vas više ne ispunjava. Zauzeti se za sebe čini se potrebnijim nego inače. To može donijeti više emocionalne sigurnosti, kao i povjerenja u vlastite talente i sposobnosti.

Ribe

Horoskop ribe
Shutterstock 


Početkom tjedna mogli biste se osjećati obeshrabreno, ograničeni od strane autoriteta ili pravila. Slušajte svoju intuiciju, koja će biti od velike pomoći. Zvijezde donose priliku da napokon sami sebi date važno obećanje ili odradite obvezu koju ste odgađali. Važno je priznati svoju potrebe za odmorom i regeneracijom, te postaviti granice kako biste sačuvali svoju emocionalnu dobrobit.