Ožujak nam donosi mnogo novosti kada su filmovi i serije u pitanju, a osim što se svi trenutno radujemo jer u hrvatska kina sutra napokon dolazi 'Dina: Drugi dio', dobili smo novi veliki razlog za veselje.

Naime, sve su veća šuškanja da Netflixova uspješnica 'Beef' neće stati samo na prvoj sezoni, već da će se snimati i druga. Iako službene potvrde i dalje nema, teško je reći da nije očekivano nakon takve bure popularnosti koju je podignula i toliko osvojenih nagrada u proteklim mjesecima (samo na Emmyjima je ekipa kući odnijela osam kipića od 13 nominacija).

Serija Beef
Imdb 

Upravo iza pozornice dodjele Emmyja, kreator serije Lee Sung Jin rekao je novinarima da je otvoren za snimanje nove sezone ako Netflix za to bude zainteresiran. To je još jedan od dodatnih razloga da vjerujemo kako će se to i ostvariti.

Kako piše Deadline, priča druge sezone vrtjet će se oko dva zavađena para, a nagađa se da će Lee Sung Jin pozvati Jakea Gyllenhaala i Anne Hathaway kao jedan par te Charlesa Meltona i Cailee Spaeny kao drugi par.

Serija Beef
Imdb 

Serija Beef
Imdb 

Serija Beef
Imdb 

Serija Beef
Imdb 

Serija Beef
Imdb 

Serija Beef
Imdb 

Iako još nema potpisanih ugovora kao ni potvrđenih vijesti, to ne bi bilo prvi put da dvije holivudske face, Gyllenhaal i Hathaway, glume jedno nasuprot drugoga. Dvojac je slavno glumio u filmu 'Love and Other Drugs' iz 2011. godine, kao i u filmu Anga Leeja 'Brokeback Mountain' iz 2005. godine.

Nadamo se da ćemo ih dočekati i u novoj sezoni 'Beefa'.