Ako ste nešto učestaliji korisnik društvenih mreža, nije vas mogao zaobići najnoviji TikTok triler 'Who TF Did I Marry?'. Ipak, ako se to uspjelo dogoditi i ako niste bespućima skrolanja došli do njega, onda ste sigurno čuli da netko o njemu govori. Naime, ovo je samo još jedan dokaz koliko su društvene mreže snažne i utjecajne, ali i toga da nije sve onako kako se čini na prvu. A možda ni na drugu, treću...

Naime, ako niste upoznati sa sadržajem, riječ je o nevjerojatno viralnom serijalu u kojemu žena imena Reesa Teesa dijeli svoju tragičnu priču o tome kako se udala za muškarca koji je na posljetku ispao patološki lažljivac. Da, zvuči već poznato i ispričano, ali ne sablažnjava se trenutno cijeli TikTok nad videima bez razloga.

@reesamteesa Who TF Did I Marry- Introduction #reesateesa#fyp#series♬ original sound - ReesaTeesa

Reesina ispovijest kreće od samih početaka te s publikom dijeli sve detalje od trenutka i načina kako se upoznala sa svojim, sada već bivšim, suprugom (kojemu je dala nadimak Legion), preko prvog susreta, zbližavanja, zajedničkog useljenja, zaruka, pobačaja, a onda i na posljetku - razvoda.

U preko 50 videa, od kojih svaki od njih traje desetak minuta, Reesa je uspjela napraviti pravu mini seriju u žanru psihološkog trilera koja je na trenutak svakoga odvojila od njegovih regularnih serija s Netflixa ili HBO-a i preselila na TikTok.

Svaki od videa ima milijunske preglede i možemo ih usporediti s audioknjigom, samo što u ovom slučaju gledamo ženu koja sjedi u automobilu ili u svom domu te prepričava bizarne situacije koje su joj se dogodile u samo godinu dana s čovjekom 'iz pakla'.

Radnja se počinje okretati u 2020. godini i traje do sredine 2021. U vrijeme kada je Reesa upoznala svog, kako je tada mislila, savršenog muškarca, bio je i početak pandemije koronavirusa, a s njome je došao i lockdown diljem svijeta. Veoma brzo nakon upoznavanja uselili su zajedno upravo zato, a nije trebalo proći mnogo vremena dok Reesa nije počela shvaćati da je njezin partner lažirao svaki dio svog bivanja - od novčanog stanja, zaposlenja, obitelji, bivših brakova, djece...

@reesamteesa Part 25 #fyp#reesateesa#whotfdidimarry#fypシ#series♬ original sound - ReesaTeesa

Ovaj članak neće otkriti radnju 'serijala', ovdje je da vas potakne i nahuška da nešto potpuno neočekivano gdje svaki video donosi novi zaplet i jednostavno - ne možete prestati gledati dok ne dođete do kraja. 

Na TikToku već se dijele videi ljudi koji prate radnju u frizerskim salonima, u automobilima, na kavama, za vrijeme čišćenja, spremanja za izlazak, kuhanja... Nevjerojatno je vidjeti kako je u samo nekoliko dana Reesa zamijenila sve druge trendove društvenih mreža i postala broj jedan s pričom koju trenutno prati cijeli svijet.