Već smo krajem veljače najavili koji nas zanimljivi sadržaji čekaju u ožujku na Netflixu, ali jedan koji je stigao jučer dostupan je na konkurentu HBO-u te će sigurno biti jako dobro prihvaćem među publikom.

Riječ je o političko-satiričnoj mini seriji 'The Regime' gdje glavnu ulogu igra holivudska zvijezda Kate Winslet, a radnja donosi priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje raspadati. Naime, Kate zapravo utjelovljuje lik kancelarke Elene Vernham koja sedam godina vodi neimenovanu zemlju srednje Europe.

Serija Režim
Imdb 

'Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače, kancelarka Elena Vernham postaje sve više paranoična i nestabilna te se za pomoć obraća nestabilnom vojniku Herbertu Zubaku. Kako Zubakov utjecaj na kancelarku raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom palače i zemlje oko nje', piše u službenom sinopsisu.

Serija Režim
HBO 

Osim Winslet, glumačku postavu čine Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Serija je nastala u režiji Stephena Fearsa i Jessice Hobbs koji su sudjelovali i kao izvršni producenti u suradnji s Kate Winslet, Frankom Richom i Tracey Seward.

Inače, Kate ovo nije prvi put da se pojavljuje u televizijskim formatima. To je već učinila u miniseriji Mare of Easttown, također kreiranoj za platformu HBO.