Nakon što je prvi dio izašao 1988. godine, malo je tko više vjerojao da će ikada na male ekrane doći i drugi. Ipak, nakon tri desetljeća, oni koji su i dalje priželjkivali - dobili su što su htjeli.

Fantastična horor komedija Tima Burtona, 'Beetlejuice', dobila je svoj nastavak kao i datum premijere - 9. rujna 2024. godine, ali i ime 'Beetlejuice Beetlejuice'. Za još samo nekoliko mjeseci ponovno ćemo moći Michaela Keatona vidjeti u ulozi Bubimira, kao i Winonu Ryder i Catherine O'Haru, a gledat ćemo još i Jennu Ortegu, Williema Dafoea, Monicu Bellucci, Justina Therouxa i druge.

Nastavak filma Bubimir
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nastavak filma Bubimir
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Nakon neočekivane obiteljske tragedije, tri generacije obitelji Deetz vraćaju se kući u Winter River. Još uvijek progonjen Bubimirom, Lydijin život okreće se naglavačke kada njezina buntovna tinejdžerska kći Astrid otkrije tajanstveni model grada na tavanu i slučajno otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba svijeta, samo je pitanje vremena kada će netko izgovoriti Bubimirovo ime tri puta i nestašni demon će se vratiti i raditi kaos', glasi službeni sinopsis.

Warner Bros. objavio je sada prvi teaser trailer, a u komentarima je prisutno vidno oduševljenje svih onih koji su ga gledali u djetinjstvu, a posebno jer će se u istu ulogu vratiti upravo Keaton.