U tjednu pred nama s neba nam se smiješi puni Mjesec ali i kraj retrogradnog hoda Merkura (ali ne zaboravite na tzv. sjenu retrograda koja traje do 6. svibnja); osjeća se utjecaj konjunkcije Jupitera i Urana u Biku koja je obilježila vikend za nama (osjećat će se još tjednima i mjesecima), a tjedan je i u znaku Bika koji je započeo s vladavinom, a zahvaljujući kojem će svi znakovi zodijaka osjetiti energiju te vladavine.

Otkrivamo što očekuje svaki od znakova zodijaka u tjednu pred nama:

Ovan

Horoskopski znak ovan
Shutterstock 


Kraj je vaše vladavine koja nije bila nimalo laka zahvaljujući dinamičnom utjecaju brojnih planeta. U peridu za vama bilo je moguće presložiti, preurediti te ispraviti smjer kretanja, preispitati odluke te postaviti prve (nove) ciljeve vezane uz vas same ali i vama važna pitanja. U tjednu pred vama slična je energija, iskoristite je, te usmjerite u smjeru brige za sebe, zdravlje te pitanja vezana uz dobrobit i novac. Energija planeta je na vašoj strani.

Bik

Horoskopski znak bik
Shutterstock 

Sretna sezona Bikova! Sunce je službeno u vašem znaku sljedeća četiri tjedna, što vas čini kozmičkim favoritom. Zato iskoristite naklonost zvijezda i posvetite se pitanjima vezanim uz obitelji i stabilnosti.Možda ćete se osjećati posebno povezano s članovima obitelji ili će biti potrebno da se posvetite rješavanju nekih obiteljskih pitanja. Važno je biti strpljiv i pažljivo slušati potrebe svojih najbližih. Ovo je izvrsno vrijeme za produbljivanje svojih veze i stvaranje temelja za buduće zajedničke projekte.

Blizanci

Horoskopski znak blizanci
Shutterstock 

Mjesec u Škorpionu 23. aktivira vaš sektor zdravlja i blagostanja, potičući vas da raščistite s navikama koje vas koče u budućem rastu. Iskoristite puni mjesec kako bi se oslobodili nagomilanog tereta i nezdravih obrazaca ponašanja, ali ne zaboravite biti strpljivi. Također, Merkur, vaš vladajući planet, izlazi iz retrogradnog položaja u vašoj zoni društvenog života. Vrijeme je za nove nade, snove i planove.

Rak

Horoskopski znak rak
Shutterstock 

Pun Mjesec u znaku Škorpiona utječe na vaše polje sudbine, iskrene ljubavi i kreativnosti.Također, ovaj tjedan je vaša prilika da počnete ispočetka i pružite prednost osjećaju osobnog mira, uz napomenu kako i Merkur završava svoju retrogradnost u Ovnu što će utjecati na bolji osjećaj vezan uz pitanja karijere, nasljeđa i ugleda. U znovu dozu samopouzdanja, biti ćete optimističniji u pogledu onoga što je za vas moguće na profesionalnom planu, možda ćete dobiti priliku promijeniti karijeru ili krenuti u poduzetništvo. Odlično je vrijeme i za hobi interese. Zvijezde su na vašoj strani.

Lav

Horoskopski znak lav
Shutterstock 


Iskoristite tjedan vladavine Bikova za razmišljanja na temu kako napraviti strateške, ali i jednostavne promjene u svojoj radnoj rutini, karijeri. Iskoristite svoju ambiciju i samopouzdanje kako biste ostvarili svoje profesionalne ambicije. Pun Mjesec u Škorpionu aktivira vaše polje nasljeđa i doma, što otvara pitanja preuređenja doma, preseljenja ili dobrodošlice novom članu obitelji. Savjet tjedna je da smanjite potrebu za kontrolom te da ne shvaćate sve rečeno na osobnoj razini. Pred vama je i mogućnost razrade ideja vezanih uz učenje, edukaciju i putovanja, iskoristite utjecaj planeta za kvalitetno promišljanje, planiranje.


Djevica

Horoskopski znak djevica
Shutterstock 


Nakon velikih planetarnih promjena u danima pred nama slijedi period u kojem ćete osjećati više samopouzdanja, posebno vezano uz projekte koje ste pokušavali pokrenuti posljednjih nekoliko tjedana. Očekujte da ćete imati puno posla oko rješavanja detalja i stvaranja reda u svom okruženju. Iskoristite svoju analitičnost i prirodnu sklonost primjećivanja detalja kako biste postigli svoje ciljeve. Vikend je kao stvoren za dobru zabavu u vama odabranom društvu.


Vaga

Horoskopski znak vaga
Shutterstock 

Obratite pažnju na ono što u vama potiče pun Mjesec u utorak, a naglasak je na vašem polju financija i vrijednosti, te usmjerite energiju u postizanje svojih financijskih, imovinskih i sigurnosnih ciljeva. Ovaj će tjedan biti fokusiran na ravnotežu i harmoniju u odnosima. Možda ćete osjećati potrebu za posvećivanje održavanju mira među svojim prijateljima, obitelji ili kolegama. Budite otvoreni za kompromise i pokušajte pronaći zajednički jezik s ljudima oko sebe. Vaša sposobnost da vidite obje strane situacije bit će od velike pomoći u određenoj situaciji. 

Škorpion

Horoskopski znak škorpion
Shutterstock 

Odličan je trenutak za samopregled vlastite nutrine, preslagivanje osobnih tajni i planova, a sve to će pomoći pročistiti polje emocija i veza. Ovakve faze su dobrodošle jer vas potiču na promjenu rutine, prihvaćanje novih ideja, što će ostaviti doba trag na više planova. Svemir od vas traži da se usredotočite na to kako se želite osjećati u sadašnjem trenutku, uz prihvaćanje moguće promjene. Iskoristite ovaj kako bi razriješili zbunjujuća pitanja s osobom kojoj duboko vjerujete. Vaša unutarnja snaga će vas voditi kroz proces osobnog rasta.

Strijelac

Horoskopski znak strijelac
Shutterstock 

Strijelci će ovaj tjedan biti usmjereni na učenje i širenje svog uma. Očekujte da ćete biti željni novih saznanja i iskustava te da ćete biti otvoreni za različite perspektive. Iskoristite svoju znatiželju kako biste istražili nova područja i stekli nove vještine. Budite spremni na avanture i neustrašivo kročite prema novim horizontima. Ako imate izražene snove, razmislite o njihovom značenju, jer u simboličkim elementima snova možda se krije i rješenje za vama važna pitanja.

Jarac

Horoskopski znak jarac
Shutterstock 


Ako osjećate da je vrijeme za borbe moći u kojima vi ne želite sudjelovati, odluka za povlačenjem ili ne reagiranjem je dobra odluka. Okrenite se postavljanju temelja za budući uspjeh, a planete savjetuju da se fokusirate i na dugoročne ciljeve te da budete disciplinirani u ostvarivanju svojih ambicija. Budite strpljivi i uporni u svojim naporima. Vaša predanost će biti ključna za postizanje trajnih rezultata.
Puni Mjesec bi mogao pomoći u pokretanju novog prijateljstva, bliskosti s vama dragi krugom ljudi.

Vodenjak

Horoskopski znak vodenjak
Shutterstock 


Vodenjaci će ovaj tjedan biti usmjereni na društvene aktivnosti i inovacije, usprkos utjecaju retrogradnog Merkura na vaše polje komunikacije. Očekujte da ćete biti okruženi različitim ljudima i idejama te da ćete biti inspirirani započeti rad na novim projektima. Iskoristite svoju kreativnost i originalnost kako biste donijeli promjene u svijet oko sebe. Budite otvoreni za suradnju s drugima i zajedno stvarajte budućnost, iskoristite snagu vašeg uma koji vrvi idejama.

Ribe

Horoskopski znak ribe
Shutterstock 


Tjedan pred vama nudi vam naglašenu intuiciju te potrebu za povezivanjem sa svojom unutarnjom mudrošću i istraživanjem dubljih slojeva svog bića. Budite pažljivi prema svojim osjećajima i potrebama te dopustite sebi oslobađanje svoje kreativnosti. Ujedno, naglašena je i želja za isticanjem osjećaja samopouzdanja, zato iskoristite prilike za druženjem i zabavom. Budite praktični, djelujte brzo, uživajte u trenutku ali pripazite na financije i potrebu za trošenjem jer i na vas još utječe retrogradni Merkur.