Kraj je travnja što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u sljedećem mjesecu. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i svibanj ima mnogošta za ponuditi. Donosimo pet serija koje ćemo sigurno gledati i koje će biti dostupne u nadolazećim tjednima.

Bridgerton - 16. svibnja

Dugoočekivana treća sezona stiže ovog mjeseca, ali samo njezin prvi dio. Naime, 16. će svibnja izaći prve četiri epizode, dok ostata stiže tek u lipnju. U središtu pozornosti bit će Penelope Featherington i Colin Bridgerton, a kako sinopsis otkriva, Colin se vraća s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću društvenu popularnost, a u jednom trenutku ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način.

A Man in Full - 2. svibnja

Temeljena na istoimenom romanu Toma Wolfea, radnja serije prati nekretninskog tajkuna iz Atlante Charlieja Crockera (Jeff Daniels), koji se iznenada suočava s bankrotom. Možemo pratiti subok političkih i poslovnih interesa dok glavni lik brani svoje carstvo od onih koji pokušavaju iskoristiti njegov pad.

Bodkin - 9. svibnja

Riječ je o crnoj komediji koja prati voditelje podcasta Gilberta i Emmy koji otputuju u irski grad Bodkin kako bi istražili neriješeni slučaj nestanka troje ljudi. Pridruži im se i novinarka Dove koja izbještava o njihovom podcastu. Ipak, kada malo prokopaju u dubinu, idilični grad to prestaje biti, a oni otkriju mnogo veću i čudniju nego što su mogli zamisliti.

Blood of Zeus - 10. svibnja

Druga sezona animirane serije u svibnju stiže na Netflix. Nakon što je u prvoj sezoni Heron (Derek Phillips) saznao da je Zeusov sin i pokušao spasiti čovječanstvo od demonske vojske koja želi uništiti svijet, u drugoj sezoni nastoji spasiti svog brata Serafima (Elias Toufexis).

The 8 Show - 17. svibnja

Osam osoba zarobljenih u tajanstvenoj osmerokatnici sudjeluje u primamljivom, no opasnom showu u kojem zarađuju novac protekom vremena. Što dulje ostaju, to više novaca zarade, a priča se proteže kroz osam napetih epizoda južnokorejske produkcije.