Ušli smo u mjesec svibanj što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u nadolazećim tjednima. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i svibanj ima mnogošta za ponuditi. Nakon što smo izdvojili pet serija koje će sigurno ovog mjeseca zaintrigirati gledatelje, donosimo i pet filmova koje ne smijete propustiti.

Mother of the Bride - 9. svibnja

Redatelj filmova 'Mean Girls' i 'Freaky Friday', Mark Waters, na Netflix donosi romantičnu komediju s Brooke Shields, Mirandom Cosgrove, Benjaminom Brattom i Chadom Michaelom Murrayem. Lana ostaje zapanjena kada se njezina kći Emma vrati s putovanja s vješću da se udaje, ali još zapanjenija kada sazna da je riječ o sinu čovjeka koji joj je godinama ranije slomio srce.

The Hours - 15. svibnja

Ova napeta drama prati paralelne živote triju žena: spisateljice Virginije Woolf, nezadovoljne kućanice iz 1950-ih i književne urednice u današnje doba. Riječ je o dobro poznatom filmu iz 2002. godine u kojem su uloge utjelovile legende Hollywooda Meryl Streep, Nicole Kidman i Julianne Moore.

Atlas - 23. svibnja

Riječ je o znanstveno-fantastičnom filmu s Jennifer Lopez koja utjelovljuje nevjerojatnu, ali ne previše društvenu analitičarku podataka s dubokim nepovjerenjem prema umjetnoj inteligenciji. Pridruži se misiji u kojoj planira uhvatiti buntovnog robota koji je povezan s njezinom prošlosti, ali onda dolazi do preokreta u kojoj je prisiljena povjerovati da bi joj jedino umjetna inteligencija mogla biti jedina nada za spas misije i svijeta.

Unfrosted - 3. svibnja

Film dolazi iz radionice Jerryja Seinfelda, a riječ je o komičnoj priči o ambiciji, izdaji, šećeru i prijetećim mljekarima. Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Christian Slater, Daniel Levy neka su od imena koja se još pojavljuju na ekranima, a slavnom je komičaru ovo redateljski debi. Film se temelji na istinitoj priči o stvaranju Pop-Tarts peciva.

Beautiful Rebel - 2. svibnja

'Beautiful Rebel' je film temeljen na životu Gianne Nannini s Letizijom Toni u ulozi ikone talijanskog ženskog rocka. Film vodi publiku na putovanje u život i kreativni um slavne Talijanke, jedinstvene i revolucionarne umjetnice u stalnoj potrazi za inspiracijom i transformacijom, a koja je glazbu i slobodu učinila svojim manifestom.