U srijedu popodne na društvenim je mrežama osvanula fotografija na kojoj Dakota Johnson i Pedro Pascal dijele veoma strastveni poljubac na ulicama New Yorka. Oni koji su se ponadali da je riječ o novom paru, vrlo su se brzo prevarili saznavši da je riječ o novoj romantičnoj komediji 'Materialists' koji režira Celine Song.

Radnja će pratiti zanimljivu situaciju između jedne žene, bogatog muškarca kojeg upoznaje i njezinog ne toliko dobrostojećeg bivšeg. Dakle, dobit ćemo ljubavni trokut Pedro Pascal - Dakota Johnson - Chris Evans.

Dakota Johnson i Pedro Pascal
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Budući da se film tek krenuo snimati krajem travnja, nema potvrđenog datuma izlaska, zna se samo da redateljica surađuje s produkcijskom kućom A24 ('Midsommar', 'Hereditary', 'The Zone of Interest').

Dakota Johnson i Pedro Pascal
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparazzo fotografije pokazale su da nas očekuju itekako zanimljiv scenarij budući da se Dakota prije Pascala ljubila i sa Evansom. Dakle, vruće scene, napete ljubavne situacije i nikada dosadne međuljudske spletke - checked. I naravno, dobar marketing za sve željne zvjezdanih tračeva i sočnih njihovih veza. Sigurni smo da se itekako ovih dana guglalo Dakotino i Pedrovo ime u kombinaciji da bi samo otkrili da je tako stvarni poljubac samo dio scenografije filma u New Yorku. 

Dakota Johnson i Chris Evans
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon 'Challengersa' stiže nam još jedan filmski ljubavni trokut. Čini se da mu trend ne pada...