Svi oni predstavljaju svoje radove, digitalizirane i pretvorene u NFT. Riječ je o obliku digitalne imovine koji se ne može zamijeniti za drugi NFT, a podaci o njegovoj kupnji ili vlasništvu su transparentni budući da su pohranjeni na blockchain mreži.

Nova kripto valuta Turbo Toad na veliki balon za mjerenje klime instalira LCD ekran na kojem se u različitim formama predstavljaju radovi 89 umjetnika. Balon doseže 35 tisuća metara i ujedno postaje najviše lansirana umjetnost nezavisnih umjetnika i prva hrvatska umjetnost koja je “izložena” visoko u svemiru.

Watchers u svemiru.jpg
promo 

Farrah.jpg
promo 

Rad Siniše Koprivnjaka zove se "Watchers" i napravljen je u 3D programu Blender, a i prikazuje “naš duh koji nas prati i podiže prema većem cilju”.

Za razliku od ostalih, “opipljivih” vidova umjetnosti koji imaju svoj vlastiti copyright ili potvrdu autentičnost, digitalni umjetnici svoje radove nisu bili u mogućnosti zaštititi, sve do pojave kriptovaluta koje koriste takozvanu blockchain tehnologiju. Jedna je od tih kriptovaluta je i Turbo kriptovaluta, a prije ovog lansiranja, isti je princip iskoristio Nike, koji je na balonu u svemir poslao tenisicu.

Par_Siniša Koprivnjak.jpg
promo 

Zagrebački multimedijalni umjetnik Siniša Koprivnjak koji je Hrvatsku predstavljao diljem svijeta na najvećim NFT izložbama, osim glazbenom produkcijom, grafičkim dizajnom digitalnim crtanjem, videom, fotografijom bavi se i animacijom u vidu dizajniranja, snimanja, montiranja i kolažiranja materijala.

Watchers.jpg
promo 

Njegov je rad zamijećen od jedne od najvećih digitalnih galerija MakersPlace, u San Franciscu, gdje je izabran u program Launchpad s vodećim multimedijalnim umjetnicima u Americi. Jedan mu je rad izabran na tjednu mode u New Yorku i prikazan sa ostalima na velikom ekranu na Times Square-u te postaje član posebne umjetničke skupine Strange History u okviru koje u kojima stvara radove zapažene na X platformi.

New York izložba.jpg
promo 

New York.jpg
promo 

Izlaže i u Australiji uz poznatu multimedijalnu umjetnicu Snehu Chakraborty, kao i na najvećem umjetničkom događaju u Miamiju u Art Basel galeriji pod sponzorom layerr tima vođenog od popularnog umjetnika Sabeta. Zadnje veliko izlaganje ima u New Yorku na najvećoj multimedijskoj izložbi, NFT NYC u svijetu, gdje je izabran među tisućama prijava, a recentni mu je rad odabran za sudjelovanju u promociji nove kripto valute Turbo Toad.