Trenutno je u tijeku 77. Filmski festival u Cannesu, a iako traje još nekoliko dana, već je vrlo lako izdvojiti filmove koji su izazvali najviše reakcija publike i kritičara.

Jedan od njih je i 'Furiosa: A Mad Max Saga'.

Radnja prati priču ratnice Furiose koja nam je predstavljena u filmu 'Mad Max: Fury Road' iz 2015. godine, a redatelj George Miller tako je predstavio još jednu svoju uspješnicu iz kategorije Mad Maxa koja je gotovo pola sata dulja od svih ostalih pet filmova iz poznate serije.

Furiosa: A Mad Max Saga
Imdb 

Furiosa: A Mad Max Saga
Imdb 

Furiosu je utjelovila Anya Taylor-Joy, a film započinje njezinim odrastanjem u idiličnom Green Placeu gdje služi Vuvalini vojsci prije nego što postane neustrašiva ratnica kakvu smo je upoznali.

Film je u Cannesu dobio šestominutni pljesak, kao i veliku pažnju na crvenom tepihu gdje je Anya Taylor-Joy odlučila ispričati svoju priču i u modnom obliku. Osim nje, jednu od glavnih uloga u filmu ima i Chris Hemsworth za kojega je nedavno potvrđeno da će dobiti svoju zvijezdu na legendarnom holivudskom Walk of Fame.

Za sve nestrpljive, imamo dobre vijest. 'Furiosa: A Mad Max Saga' danas je stigao u naša kina i možete odmah po svoje karte.