Krajem prošlog tjedna, Jupiter je ušao u Blizance. Planet rasta i velikodušnosti provodi otprilike godinu dana u svakom znaku, a posljednjih 12 mjeseci bio je parkiran u tvrdoglavom, pouzdanom Biku. Dok je Jupiter u Biku nagrađivao odlučnost, ovom promjenom veća je vjerojatnost da ćete pronaći sreću zahvaljujući znatiželji i prilagodljivosti. Ako ostanete otvorenog uma i slijedite svoje interese kamo vas vode (ma koliko nasumično ili neproduktivno izgledali), završit ćete točno tamo gdje trebate biti. U međuvremenu, u nastavku pronađite tjedni horoskop za svaki horoskopski znak.

Ovan 

Ovaj tjedan, Ovan će osjetiti snažnu potrebu za akcijom i avanturom. Mogu se pojaviti nove prilike na poslovnom planu, stoga budite spremni za brze odluke. Na osobnom planu, komunikacija s partnerom bit će ključna za izbjegavanje nesporazuma.

Bik 

Bikovi će se ovaj tjedan osjećati stabilnije i sigurnije. Fokusirajte se na financije i planirajte dugoročne investicije. Na ljubavnom planu, vrijeme je za romantične geste koje će osvježiti vaš odnos s partnerom.

Horoskop astro zvijezde
rawpixel 

Blizanci 

Blizanci će biti puni energije i kreativnosti. Iskoristite ovu energiju za nove projekte ili hobije. Na poslu, vaša komunikacijska vještina bit će cijenjena. U ljubavi, iznenadite partnera nečim posebnim.

Rak 

Rakovi će ovaj tjedan osjetiti potrebu za introspekcijom i emotivnim balansiranjem. Fokusirajte se na svoje emocionalno zdravlje. Na poslu, budite oprezni s novim projektima i pažljivo proučite sve detalje.

Lav 

Lavovi će imati dinamičan tjedan ispunjen društvenim događajima. Iskoristite prilike za networking i povezivanje s novim ljudima. U ljubavi, budite otvoreni i iskreni s partnerom kako biste izbjegli nesporazume.

Horoskop
rawpixel 

Djevica 

Djevice će biti fokusirane na detalje i organizaciju. Ovaj tjedan je idealan za rješavanje starih obaveza i planiranje budućih koraka. Na ljubavnom planu, iznenađenja i male geste mogu osvježiti vaš odnos.

Vaga 

Vage će ovaj tjedan biti usmjerene na harmoniju i balans. Na poslu, suradnja s kolegama bit će ključna za uspjeh. U ljubavi, vrijeme je za iskrene razgovore koji će produbiti vaš odnos s partnerom.

Škorpion 

Škorpioni će se osjećati strastveno i motivirano. Iskoristite ovu energiju za postizanje ciljeva na poslu. Na ljubavnom planu, intenzivni osjećaji mogu dovesti do dubokih razgovora s partnerom.

Strijelac 

Strijelci će biti puni optimizma i želje za novim iskustvima. Ovo je idealno vrijeme za putovanja ili učenje nečeg novog. Na poslu, vaša kreativnost bit će cijenjena. U ljubavi, slobodno pokažite svoje osjećaje.

Jarac

Jarčevi će biti fokusirani na karijeru i dugoročne ciljeve. Budite strpljivi i marljivo radite na svojim planovima. Na osobnom planu, važno je pronaći ravnotežu između posla i privatnog života.

Horoskop
rawpixel 

Vodenjak 

Vodenjaci će ovaj tjedan biti usmjereni na društvene aktivnosti i humanitarni rad. Na poslu, vaša inovativnost bit će ključna za napredak. U ljubavi, otvorenost i komunikacija pomoći će vam u jačanju odnosa.

Ribe 

Ribe će se osjećati intuitivno i emocionalno. Ovo je dobar tjedan za kreativne projekte i meditaciju. Na poslu, slušajte svoju intuiciju pri donošenju odluka. U ljubavi, budite osjetljivi i pažljivi prema partnerovim potrebama.