Godine 1972. Karl Lagerfeld je 38-godišnji dizajner mode, uglavnom nepoznat javnosti. Njegov susret s mladim Jacquesom de Bascherom, ambicioznim i zavodljivim dandyjem, mijenja sve. Karl je konačno spreman suprotstaviti se svom prijatelju, geniju visoke mode Yvesu Saint Laurentu i njegovom sjajnom suradniku Pierreu Bergéu. Glamur, borbe ega, ekstravagantne proslave i razorna strast: svjedočite kako je Karl Lagerfeld postao legenda.

Becoming Karl Lagerfeld
Disney+ 


Ovo su riječi koje na najkraći način sažimaju radnju nove, iščekivane serije, Becoming Karl Lagerfeld. Svjetska premijera serije održana je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, a na male ekrane, na platformi Disney+ stigla je 7. lipnja, te je odličan povod za vikend uživanje u tematici koja spaja modu i omiljeni tv format, seriju. Ova priča zadire ne samo u karijeru slavnog dizajnera već i u likove koji su bili dio njegovog života i uspješne karijere, kao što su Paloma Picasso, Andy Warhol, Marlene Dietrich i Loulou de La Falaise. A na listi odličnih likova je i onaj Gabrielle Aghion, osnivačice kuće Chloé, čiji lik glumi glumica i redateljica Agnès Jaoui.

Becoming Karl Lagerfeld
Disney+ 

Becoming Karl Lagerfeld
Disney+ 

Becoming Karl Lagerfeld
Disney+ 

Becoming Karl Lagerfeld
Disney+ 


Ova serija je odličan način za upoznati se s detaljima iz života legendarnog dizajnera, ali i presjek društva. Becoming Karl Lagerfeld dolazi u šest nastavaka, a radnja se temelji na knjizi Kaiser Karl koju potpisuje autorica Raphaëlle Bacqué.