Krajem svibnja stigle su prve epizode treće sezone Bridgertona. I dalje na društvenim mrežama traje pravo ludilo, a ni ne čudi zašto - za tri dana stiže drugi dio nove sezone i ostatak epizoda koje će dodatno razbuktati strasti.

Serija smještena u Londonu u regentsko doba prati životne uspjehe i nedaće obitelji Bridgerton, a naglasak u ovoj sezoni stavljen je na odnos Penelope i Colina. Ako trebate podsjetnik (što sumnjamo ako ste obožavatelj), na kraju prvog dijela treće sezone Colin odvraća Penelope od potencijalnog braka s Lordom Deblingom koji onda odustaje od prosidbe jer vidi da ima između nje i Colin leži nešto više od prijateljstva.

Bridgerton
Imdb 

Colin napokon otvori svoje srce Penelope, međudobno si priznaju duboke osjećaje, a onda je upita hoće li biti njegova žena. Naravno, serija se završava prije nego što dobijemo odgovor.

Osim što ćemo vidjeti u kojem će smjeru otići odnos Penelope i Colina, mnogi se pitaju što nas još čeka u nadolazećim epizodama. Čini se da napokon dolazimo do sočnih stvari, drame, tajni, seksa. Voditeljica projekta Jess Brownell i sama je izjavila da će u drugom dijelu sezone napetost rasti dvostruko brže nego u prvom dijelu. 'Seksi je i iznenađujuće. Plakala sam na kraju. A nisam ona koja plače', rekla je producentina Shonda Rhimes.

Bridgerton
Imdb 

U traileru drugog dijela treće sezone vidimo da je Penelope prihvatila prosidbu, ali velika tajna za koju se tek treba otkriti je ona da je Penelope, također, Lady Whistledown koju Colin prezire. Eloise prijeti da će reći svom bratu ako Pen to prva ne učini, a drama je na vrhuncu zbog čega jedva čekamo 13. lipnja i nove epizode na Netflixu.