Ovaj mjesec stiže nam dugoočekivana treća sezona Netflixove serije Bridgerton. Točnije, njezin prvi dio - 16. će svibnja izaći prve četiri epizode, dok ostatak stiže tek u lipnju.

U središtu pozornosti bit će Penelope Featherington i Colin Bridgerton, a kako sinopsis otkriva, Colin se vraća s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću društvenu popularnost, a u jednom trenutku ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način.

A ususret izlasku nove sezone, makeup brend Kiko Milano izbacio je novu kolekciju posvećenu upravo toj seriji. Raskoš u Bridgetonu reflektirala se na raskoš u beauty svijetu pa nova kolekcija upravo tako i izgleda.

Bridgerton x Kiko Milano
Instagram (@kikomilano) 

U ponudi možemo pronaći sjenila, balzame i sjajila za usne te palete za obraze, a vidimo obilje školjica, shimera i boja kao zlatna, brončana, ljubičasta i zelena. Prilično kraljevski, jasno. Bogati detalji pakiranja i simbolika leptira predstavljaju promjenu, rast i oslobađanje od društvenih normi, a svaki proizvod krase elegantno pakiranje i profinjeni detalji koji iskustvo korištenja čine pravim putovanjem kroz vrijeme. Nijanse se prilagođavaju svakom tonu kože i omogućuju stvaranje sofisticiranih i svestranih izgleda, sposobnih oživjeti čar, šarm i eleganciju Bridgertona.

Bridgerton x Kiko Milano
Instagram (@kikomilano) 

Bridgerton x Kiko Milano
Instagram (@kikomilano) 

Bridgerton x Kiko Milano
Instagram (@kikomilano) 

Tu su tri verzije paleta s četiri vrste sjenila, kremasto sjenilo u tri nijanse, paleta s rumenilom i highlighterom u dvije verzije, balzam za usne u tri nijanse, sjajilo za usne u četiri nijanse te tuš za oči u ljubičasto-plavoj nijansi.

Upravo ova tri balzama za usne 'Opulent Aura Lip Balm' probudila su velik interes jer, iako su živahna i svijetla, i dalje zadržavaju čar prirodnog i svježeg izgleda. 'Lady Lilac', 'Iridescent Ivy' i 'Coral Persuasion' tri su tipa balzama napravljena tako da usnama daju dodir blistave boje, održavajući ih mekanima i hidratiziranima zahvaljujući ugodnoj teksturi. 

Bridgerton x Kiko Milano
Kiko Milano 

Bridgerton x Kiko Milano
Kiko Milano 

Bridgerton x Kiko Milano
Kiko Milano 

Svako nanošenje je gesta čistog užitka s bojama koje se savršeno prilagođavaju svakom tonu kože i različitim prilikama, što ove balzame za usne čini obaveznim za one koji traže dodatan dodir klase i briljantnosti. Ako želite sjaj kristala, Kiko Milano x Bridgerton balzami za usne su prava stvar za vas, kao i cijela kraljevska kolekcija.