Što sve znamo o 3. sezoni serije 'And Just Like That...'? Dok mnogi negoduju zbog novih epizoda, ipak nam stižu

Serija od prvog dana nije naišla na zadovoljne komentare publike, iako je gledanost odlična.

Imdb

Uoči finala druge sezone serije 'And Just Like That...', održanog u kolovozu 2023. godine, stigla je i službena potvrda i o izlasku treće sezone. Zanimljivo je reći da su reakcija na to bile prilično podvojene.

Dok od tada neki jedva čekaju ponovno zaroniti u svijet omiljenih žena, drugi se pribojavaju da će nove epizode samo dodatno uništiti naslijeđe koje je stvorila originalna serija 'Sex And The City' snimana prije 20+ godina. Ipak je riječ o projektu koji je doista obilježio generacije i postao bezvremenski zbog čega i danas okrenemo stare epizode sve ispočetka.

Imdb 

Nove su, reći će mnogi, izgubile ono nešto i jednostavno dodale previše što je bilo nepotrebno, stoga mnoge zanima hoće li i treća sezona nastaviti u istom tonu (iako ono što se mora priznati - gledanost obje epizode je iznimno dobra). Posljednja se sezona završila na način da se Carrie vratila Aidanu, ali vode vezu na daljinu što uzrokuje probleme njegovom sinu. Miranda se razvodi i prebolijeva Che Diaz. Charlotte radi u galeriji Victora Gerbera. Samantha je, nažalost, i dalje u Europi.

Imdb 

Sada su stigli i novi podaci o onome što bi nas moglo dočekati u novim epizodama.

Tko će se vratiti, a tko otići iz treće sezone?

Ono što je sigurno - Che Diaz odlazi i neće biti dio nove sezone. Veza s Mirandom je završila u seriji pa je samim time njezino putovanje sa snimanjima privedeno kraju. Naravno, originalna ekipa ostaje, točnije glumice Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Nicole Ari Parker, Karen Pittman i Sarita Chaudry, ali se ipak mnogi pitaju je li Aidan (John Corbett) završio svoj narativ...

Imdb 

Kada će biti premijera?

Budući da su štrajkovi u Hollywoodu 2023. godine prekinuli mnoge projekte, omeli su i snimanje serije. Datum je pomaknut, stoga se očekuje da će se premijera dogoditi negdje u 2025. godini.