Dobro došao Jack Blues Bieber: Hailey i Justin Bieber postali su roditelji

Vijest o dolasku prinove tata Justin je podijelio na Instagramu.

Instagram (@haileybieber)

Dovoljna je samo jedna fotografija, ona koju je Justin Bieber objavio na svom Instagram profilu, kako bi uslijedile gomile čestitki sa svih strana svijeta, a među kojima dobrodošlicu dječačiću žele i brojni celebovi. Jer na svijet je došao Jack Blues Bieber, što je otkriveno fotografijom na kojoj se može vidjeti bebinu nožicu koju drži mama Hailey, prvo dijete Justina i Hailey Bieber, a tata Justin fotografiju je potpisao s riječima WELCOME HOME JACK BLUES BIEBER. Hailey je ubrzo nakon toga objavila istu fotografiju na Instagram Story formatu s imenom djeteta i emotikonom medvjedića i plavog srca.


Par je prvi put objavio da očekuju zajedničko dijete u svibnju 2024., podijelivši uzbudljivu vijest na Instagramu. U videu s njihove obnove zavjeta, Hailey je nosila dugu, čipkastu bijelu haljinu i veo. S rukama oko njezina trbuha, Justin je stajao iza nje i isticao njihovo vjenčano prstenje.

Instagram (@haileybieber) 

Instagram (@haileybieber) 

Instagram (@haileybieber) 

Par se vjenčao u rujnu 2018. u New Yorku, u formatu jednostavnog civilnog vjenčanja, samo dva mjeseca nakon zaruka. U rujnu 2019., uz ceremoniju pred obitelji i prijateljima, razmijenili su zavjete i Tiffany vjenčano prstenje, na lijepom imanju u Blufftonu, Južnoj Karolini. Hailey je nosila vjenčanicu za pamćenje, a koju je dizajnirao pokojni Virgil Abloh, njezin blizak prijatelj. Za vrijeme trudnoće ona nije prestala oduševljavati odličnim maternity stilom, modnim kombinacijama, od ležernih do haute couture izdanja.

Instagram (@haileybieber) 

Instagram (@haileybieber) 

Instagram (@haileybieber) 

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Instagram (@haileybieber) 


Par se nemali broj puta suočavao s pritiskom javnosti, propitkivanjem kvalitete njihovog braka, ali oni su uvijek, bez obzira na okolnosti, bez puno riječi potvrđivali da su tu jedno za drugo, a eto od sada i za malenog Jacka koji je ime dobio po Justinovom ocu, a zanimljivo je kako se u Justinovoj obitelji poštuje tradicija davanja imena na slovo J. Sada se toj tradiciji pridružio i malemi Jack.