Jučer su stigle divne vijesti - Hailey i Justin Bieber čekaju svoje prvo dijete.

Baby Bieber je na putu, a nakon brojnih nagađanja, šuškanja su se obistinila. Par je vijesti obznanio na Instagramu uz kompilaciju fotografija i mini filma koji su pokazali i da su supružnici ujedno obnovili i vjenčane zavjete.

U bajkovitim prizorima s livade i vjetrom u pozadini na Havajima, Hailey je nosila jednostavnu, čipkastu bijelu Saint Laurent haljinu sa spuštenim ramenima i isti takav veo omotan oko glave poput šala. Uska, prekrasna kreacija naglasila je njezin trbuščić o kojemu se već dugo nagađalo.

Hailey i Justin Bieber
Instagram (@haileybieber) 

Hailey i Justin Bieber
Instagram (@haileybieber) 

Naočale koje je nosila također su Saint Laurent by Anthony Vaccarello, a od nakita nosila je Tiffany & Co. Iako će mnogi poželjeti haljinu koju nosi, riječ je o custom-made kreaciji samo za Hailey i nije dostupna za prodaju.

Hailey i Justin Bieber
Instagram (@haileybieber) 

Također, mnogi su primijetili da je haljina slična Off-White by Virgil Abloh vjenčanici koju je Hailey nosila na vjenčanju 2018. godine. Najveća je razlika u tome što je ta haljina imala otvorena leđa, a ova nema. Sjećamo se i ogromnog vela koji je Hailey nosila na vjenčanju i na kojemu je pisalo 'Till death do us part'

Njezin tadašnji bridal look postao je jedan od traženijih upravo zbog svoje jednostavnosti, a u isto vrijeme luksuza i elegantne čipke kojoj je, čini se, i dalje vjerna.