Ako ste prije nekoliko mjeseci gledali modnu reviju modne kuće Miu Miu i njihovu koleciju za jesen/zimu 2023. godine, bilo je jasno da će tajice zauzeti svoje mjesto u ormarima it djevojaka.

Iako su svoje prime vrijeme doživjele u osamdesetima i devedesetima, vratile su se i u ranim 2000-ima, a danas se nose na pomalo drugačiji način nego tada; prevladavaju neutralne nijanse, najčešće u crnoj boji, za razliku od nekadašnjih divljih printeva i upadljivih, kričavih nijansi.

Miu Miu jesen/zima 2023.
Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Miu Miu jesen/zima 2023.
Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Miu Miu jesen/zima 2023.
Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Miu Miu jesen/zima 2023.
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia 

Iako mnogima omraženi modni komad, tajice mogu izgledati itekako chic i elegantno, a mi vam donosimo neke od načina da to postignete. 

Tajice + sako

Kombinacija topa ili pulovera i oversized sakoa jako lijepo može izgledati u kombinaciji s tajicama, a dovoljno je prilagodljiva da može podnijeti ležerne tenisice, kao i sređenije salonke ili čizmice na petu.

Tajice
Instagram (@ninasandbech) 

Tajice + visoke čizme

S obzirom na njihov uski dizajn, tajice su odlične kombiniranje s visokim čizmama do ili preko koljena, a uz dodatak široke košulje ili dugačkog pulovera, dobit ćete savršenu jesensku kombinaciju koja je udobna za nošenje i chic.

Tajice
Instagram (@dawn.tan) 

Tajice + hoodie majice

Dobro poznata sportska kombinacija, idealna za opuštene vikende, a može odisati i elegancijom ako uz nju uskladite trendi torbicu i nakit.

Tajice
Instagram (@deborabrosa) 

Tajice + mokasinke

Svaki model mokasinki, koje će biti hit jeseni 2023. godine, odlično se slaže s tajicama, a zbog jednostavnosti ova dva modna komada, možete se igrati s blazerima, puloverima, košuljicama za efektniji izgled.

Tajice
Instagram (@camillecharriere) 

Tajice + baloner

Već smo zaključili da baloneri ne izlaze iz mode, a opus postojećih modela sve je širi. Ovo dvoje zajedno možete kombinirati na svaki model obuće jer će ipak najveću pozornost, uz prilično neutralne tajice, odnijeti upravo efektni baloner.

Tajice
Instagram (@pernilleteisbaek)