Bella Hadid jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice, a osim što je više puta prozivana modelom godine, dobila je i titulu najljepše žene svijeta, kao i žene sa najsavršenijim licem.

Sa samo 27 godina, već se 29 puta pojavila na naslovnici časopisa Vogue, postala zaštitno lice modnih divova, okupila masu obožavatelja na društvenim mrežama, hodala modnim pistama najvećih imena, postavljala modne trendove i dobila titulu omiljene it djevojke.

Ipak, prošle je godine odjednom nestala iz javnog svijeta, a kako je i sama izjavila, liječila se od lajmske boleske. 'Vratit ću se kad budem spremna', bile su njezine riječi. Nakon nekoliko mjeseci medijske izolacije, Bella je početkom godine priredila povratak u stilu - pojavila se na naslovnici magazina Perfect, a važno je napomenuti da je sama sebi bila kreativna direktorica fotografija i projekta.

Iako se odlučila vratiti, svoja pojavljivanja u javnosti svela je na minimum, ali nedavno je otkrila još jedan razlog potencijalnog izbivanja. Naime, na svom je Instagramu otkrila da pokreće brend 'Orebella'.

'Orebella koju je osnovala Bella Khair Hadid. Otkrijte svoju alkemiju 2. svibnja', stoji u najavnom videu još jednog u nizu brenda današnjih it djevojaka

Iako nije otkrila što će točno njezin brend pokrivati, Bellini obožavatelji su to pokušali učiniti za nju. Tako se nagađa da je riječ o wellness brendu koji će u svojoj ponudi nuditi mirisne losione, svijeće, difuzore, sapune, šampone, regeneratore... Pretpostavlja se da bi brend mogao imati aromaterapijski element, što je u skladu s Bellom i njezinom pojavom. Naime, sama je sebe nazvala 'djevojkom eteričnih ulja' 2018. godine u intervjuu za Elle, a 2020. godine za British Vogue je izjavila kako su sestra Gigi Hadid i ona provodile mnogo vremena sadeći lavandu na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji tijekom karantene zbog koronavirusa.

Bella Hadid beauty brend
Instagram (@orebella) 

Bella Hadid beauty brend
Instagram (@orebella) 

Uzimajući u obzir da je Bella često dijelila svoje režime brige za tijelo između tjedana mode i borbe s lajmskom bolešću, pokretanje poslovanja s terapeutskim fokusom moglo bi biti savršeno.