Loewe je treći najpopularniji brend za prvo tromjesečje 2024. godine prema Lystu. Naravno, ta činjenica nimalo ne čudi, pogotovo nakon što je posljednjih mjeseci u spotlightu i zbog filma 'Challengers' sa Zendayom i t-shirta s natpisom 'I Told Ya'.

Oni koji prate rad ovog brenda, znaju i da je poznat po svojim zanimljivim i kreativnim dizajnima torbica zbog čega smo mogli svjedočiti modelu goluba, neobične žabe pa i pingvina. Ipak, sada je kreativni direktor Jonathan Anderson odlučio zaokrenuti u povrtni smjer, a sve je krenulo na društvenim mrežama. 

Naime, već nekoliko dana svjedočimo viralnoj fotografiji rajčice zanimljivog oblika za koju su na X-u zaključili da se apsolutno uklapa u estetiku Loewea. Nije trebalo proći mnogo vremena da isti post ne zapazi i sam Jonathan Anderson koji ga je objavio na svom Instagram profilu. 

Samo nekoliko dana nakon, na oduševljenje njegovih pratitelja i ljubitelja brenda, Anderson je objavio videozapis nove Loewe torbice u obliku spominjane rajčice. 'Od memea do realnosti', napisao je. I to u samo nekoliko dana. Još uvijek nije dostupna za kupnju, ali nikad se ne zna...

Mnogi su se prisjetili i Loeweovog možda i najprepoznatljivijeg mirisa 'Tomato Leaves' koji je dostupan kao svijeća, sapun, sredstvo za pranje ruku... Dakle, savršeni match, a Jonathanu kapa dolje.