Iako smo svi svjesni utjecaja koje sunce ima na našu kožu, i dalje obožavamo na sebi vidjeti preplanuo ljetni ten. Naravno, SPF se uvijek ističe kao esencijalni proizvod za ljetnu sezonu, a kada se već nova boja počinje nazirati, u naš plažni beauty asortiman dodajemo i marmelade za sunčanje.

One pojačavaju brončanu put i daju sjaj, prekrasno mirišu, u isto vrijeme i hrane našu kožu, a plus je što danas možemo pronaći i brojne marmelade sa zaštitnim faktorom. Svatko ima svoje preferencije kada su marmelade u pitanju, ali ipak ćemo se svi složiti da u njima tražimo djelotvornost, brzo upijanje i da ne ostavljaju tragove na badićima, ručnicima i odjeći.

Ponuda je danas i više nego široka, a svatko bira ono što je njegovoj koži optimalan odabir. Netko voli nešto masnije pekmeze, drugi biraju oblike koji više podsjeća na suho ulje, treći preferiraju tekuće pekmeze. U nastavku vam donosimo 10 odabira za ovu sezonu.

Tinktura - Balzam Mrkva

Balzam od mrkve za brzo tamnjenje je vrsta balzama za tamnjenje koji je osmišljen kako bi postigao brzu prirodnu preplanulost. Glavni aktivni sastojak balzama je ulje mrkve koje je poznato po svojim svojstvima koja njeguju kožu i pospješuju tamnjenje. Ulje mrkve bogato je beta-karotenom, prirodnim pigmentom koji vašoj koži daje suptilan zlatni sjaj. Također sadrži antioksidanse koji mogu pomoći u zaštiti vaše kože od oštećenja slobodnih radikala i preranog starenja.

balzam-mrkva-89824-02010003.png
Tinktura 

Esencia Adria - Jadranski med

Jadranski med za ubrzano tamnjenje s 99% sastojaka prirodnog porijekla. Luksuzna tekstura meda, hranjiva i hidratantna formula koja pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju preplanulog tena. Sinergija prirodnih ulja, glicerina i vitamina E koja hrani, njeguje i štiti kožu od isušivanja dok senzualan cvjetno-medni miris i diskretne svjetlucave čestice trenutno transformiraju kožu dajući joj atraktivan, svilenkast i blistav izgled. Nije komedogeno i nema konzervansa. 

ESA000979_1280x1280.jpg
Douglas 

Lancaster - Sun Tan Deepener Body

Lancaster's Sun Beauty Tan Deepener tonirani gel (žele) SPF 6 daje vam dugotrajnu blistavu preplanulost i meku, podatnu kožu. Pruža široku zaštitu SPF 6, zahvaljujući tehnologiji Full Light, koja cilja 100% sunčevih zraka. Ojačani kompleks za aktiviranje preplanulog tijela osigurava ujednačenu, blistavu preplanulost. Dizajniran za kožu koja rijetko peče, uvijek tamni ili je naviknuta na sunce.

LCS054240_1280x1280.jpg
Douglas 

Bronzao Au Cacao

Ako tražite preplanulost, Bronzao Au Cacao je za vas.  Zahvaljujući prirodnim ekstraktima, a posebno kakao maslacu, dubinski hidratizira čineći kožu mekom poput svile. Ne sadrži sintetičke boje. U sebi ima funkcionalne sastojke protiv starenja za epidermu i protiv slobodnih radikala te inovativne solarne filtere koji su visoko fotostabilni. Pogodan je za sve tipove kože.

101292-3_1280x1280.jpg
Douglas 

Luxea - Marmelada za brže tamnjenje

Marmelada autentične teksture i neodoljivo laganog osjećaja na koži, pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože. Sadrži prirodne i organske sastojke kao što su aloe vera, ekstrakt mrkve i pulpe pasjeg trna, te jojoba i ružmarin. Marmelada se iznimno brzo upija, ne ostavljajući masni trag niti boju na vašoj odjeći. Sadrži izrazito njegujuću kombinaciju sastojaka, koji kožu izdašno hrane, čuvajući prirodnu vlažnost i elastičnost.

3857500085511_1280x1280.jpg
Douglas 

Olival - Super Mrkva 

Olivalov pekmez za ubrzano tamnjenje sadrži beta-karoten, prirodni pigment dobiven iz mrkve koji štiti i njeguje te potiče brže tamnjenje i preplanulost kože. Obogaćen je prirodnim uljima mrkve, oraha, kakaovca i masline koji hrane i štite kožu od isušivanja. Olival SUPER MRKVA pekmez za ubrzano tamnjenje preporučuje se osobama koje dobro podnose sunce i žele pojačati boju kože.

marli.PNG
dm 

Biobaza - Sun & Sea Forever

Biobaza Sun & Sea kraljevski 100% prirodni pekmez za postizanje brze preplanulosti i brončanog tena obogaćen je ekstraktom ljubičaste mrkve. Bogat beta-karotenom i antocijaninom, svojim snažnim antioksidativnim djelovanjem može pomoći pripremiti kožu za sunce. Bogati ekstrakti ljubičaste mrkve, oraha, smilja i nevena, prirodna ulja masline, oraha, kokosa i mrkve te vitamin E učinkovito hrane kožu te ju štite od prijevremenog starenja i isušivanja tijekom izlaganja suncu. Uz Biobaza Sun kraljevski pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put koža će biti meka, glatka i brončana već nakon par dana sunčanja.

marlemada.PNG
dm 

 Afrodita - Sun Care

Afrodita SUN CARE Marmelada u obliku uljno-kremaste teksture pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Sadrži prirodna ulja mrkve, masline i oraha te ostale prirodne sastojke - kakao i karité maslac te pčelinji vosak. Afroditina marmelada pridonosi prekrasnoj preplanuloj puti, a mnogi je upotrebljavaju i kao njegu nakon sunčanja jer bogato njeguje kožu i pomaže u sprječavanju njezina isušivanja. Marmelada je bez UV zaštite.

marmelada2.PNG
dm 

Melem - Sun Protect & Boost

Melem Sun Protect & Boost pekmez sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je njezi i zaštiti kože koja se izlaže suncu. Bogatom formulom njeguje i hidratizira kožu dajući joj gipkost i svilenu mekoću. Vodootporna formula izuzetno se brzo upija i štiti kožu od štetnog utjecaja cijelog spektra UVA i UVB zraka. Melem Sun marmelada obogaćena je prirodnim uljima oraha, kokosa, mrkve i maline koji dodatno potiču preplanulost kože tijekom izlaganja suncu. Rezultat je predivan, prirodni brončani ten.

marmelada1.PNG
dm 

Biobaza - Tropic Sun

Koktel 6 dragocjenih tropskih ulja i beta-karotena čini Biobaza Tropic Sun tekući pekmez jedinstvenim proizvodom za ubrzano tamnjenje. Neodoljivog mirisa ovaj pekmez hidratantnom formulom obogaćenom skvalanom, aloe verom i vitaminom njeguje kožu tijekom sunčanja, osigurava hidrataciju i štiti kožu od isušivanja i starenja. Biobaza Tropic Sun tekući pekmez brzo se upija i ne ostavlja mastan trag, a koža postaje svileno meka, glatka i lijepa. Ovaj pekmez može se nanijeti i na vrhove kose kako bi se zaštitili od isušivanja i negativnih vanjskih čimbenika.

bioo.PNG
dm