TAKE A LOOK: S kaputom za prohladna jutra, bez njega za sunčane dane - Gisele Bü​ndchen nosi outfit za rano proljeće

Uz sve komade iz vječne modne kapsule.

/ INSTAR Images / Profimedia

Posljednjih se tjedana mnogo piše o brazilskoj manekenki Gisele Bü​ndchen, ponajviše zbog toga što je izdala svoju kuharicu naziva 'Nourish, a cookbook'. U njoj je otkrila tajne svoje prehrane i održavanja odlične figure i zdrav lifestyle kroz desetljeća.

Gisele inače nemamo mnogo prilika vidjeti u javnosti, ali povodom promocije kuharice imala je svoju mini turneju u New Yorku. Pod povećalom su bila i njezina modna izdanja, a jedno nam se posebno zasvidjelo.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Kombinacija u kojoj je savršeno uskladila bezvremenske modne komade koji spadaju u vječnu klasiku, a idealni su i sada za prijelazno razdoblje. Naglasak je bio na midi traper suknji inspiriranoj devedesetima, modelu koji je doista doživio svoj povratak još prošle godine (kao i cijeli spektar traper komada). Riječ je o komadu 'Denim midi skirt' iz kolekcije Victoria Beckham koji je na Mytheresi dostupan za 536 eura.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Odlično ju je uskladila s crnim remenom i pletenom tamnosivom dolčevitom iznad koje je nosila prekrasan camel kaput kojeg sada već ostavljamo u hladnijim godišnjim dobima. Ipak, može biti idealan u prohladnim proljetnim jutrima i večerima. 

Znamo da je Gisele velika obožavateljica visokih čizmi, stoga ih ni ovoga puta nije propustila ubaciti u outfit. Riječ je o Celine, visokim, crnim, kožnim čizmama na tanku petu s remenčićima dostupne po cijeni od 1350 eura, model Verneuil High Boots in Calfskin. Od dodatak je nosila i Saint Laurent Puffer Small Denim Shoulder torbu na Mytheresi dostupnu za 2760 eura.

Mytheresa 

Mytheresa 

Celine 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango