Globalni luksuzni brendovi u pripremama su za Božić, nudeći svojim kupcima sve što je potrebno za najbolji kraj 2023. godine. Osim božićnih modnih i home kolekcija, divnih beauty festive dodataka i adventskih kalendara, neke modne kuće nude i ono što ide kroz želudac.

Naime, Moschino je udružio snage s milanskom slastičarnicom Martesana za stvaranje panettonea obloženog zlatnom folijom.

Moschino x Martesana Panettone
Pasticceria Martesana 

Mnogima omiljena blagdanska slastica danas se pravi u mnogo varijanti, od voćnih glaziranih dodataka do čiste čokolade ili običnih samih tijesta. Moschino i Martensana stvorili su luksuznu verziju panettonea i zapravo prvi takve vrste - 'il panettone d'oro'.

Moschino x Martesana Panettone
Pasticceria Martesana 

Osnovač Martesane Vincenzo Santoro ispekao je panettone od jednog kilograma s lješnjacima i sjajnim, zlatnim preljevom, upakiran u kutiju savršenu za darivanje s otisnutom markom Moschino. Tajni njihov recept priprema se 48 sati, a sadrži kvasac, talijansku kandiranu koricu naranče, grožđice i tahićansku vaniliju.

Moschino x Martesana Panettone
Pasticceria Martesana 

Moschinov i Martesanin panettone dostupan su za prednarudžbu putem web stranice Martesana i u trgovinama u Milanu, Monzi, Firenci i Rimu za 69 eura.