Vjerujemo da život u ravnoteži može učiniti mnogo dobrog za sve te da postoji nevjerojatna količina inspiracije za to, a mi ju pronalazimo u šalici YOGI TEA čaja! Već više od 40 godina YOGI TEA je sinonim za ukusne čajeve od biljaka i začina koji se temelje na jedinstvenim ajurvedskim receptima s korijenima u 3000 godina staroj indijskoj filozofiji.

Preko 120 začina iz 80 zemalja temelj su jedinstvenog okusa upakiranih u 100% biorazgradive vrećice koji dolaze u ruke svim čajoljupcima u regiji. Ukoliko ste i vi jedan od takvih u nastavku donosimo ultimativni vodič za najbolji izbor ove zime.


Detox je ayurvedska mješavina sa sladićem, maslačkom i cimetom. Čaj je to za sve koji žude za novim početkom za što je početak nove kalendarske godine savršeno vrijeme! Uz svoju pažljivo izbalansiranu mješavinu biljaka i začina poput sladića, đumbira i maslačka, YOGI TEA Detox postaje savršen pratitelj na čarobnom putovanju pronalaženja sebe. Prepustite se ovoj blagotvornoj infuziji i doživite unutarnje pročišćenje i obnovu kako biste bili najbolja verzija sebe u 2024.

Detox.png
Yogi Tea 


Stomach Ease mješavina je s kardamomom, komoračem i đumbirom. Čaj za prirodnu ravnotežu tijela i uma nadahnut je aromatičnim začinima koji se koriste u tradicionalnoj indijskoj kuhinji kako bi se hrana učinila ukusnom i lako probavljivom. Pažljivo odabrano bilje i začini poput kardamoma i đumbira savršeno se stapaju, stvarajući neodoljivu harmoniju okusa u ovom čaju. Prepustite se iskustvu YOGI TEA Stomach Ease, a pogotovo nakon što blagandske trpeze u sekundi ostanu prazne!

Stomach ease.png
Yogi Tea 

Breathe Deep baziran je na eukaliptusu, bosiljku i majčinoj dušici. Svakim gutljajem, ispunjava cijelo tijelo poput dubokog udaha, obogaćenog osvježavajućim eukaliptusom i karakterističnim okusom timijana. Dišimo punim plućima - i osjetimo slobodu koja nas obuzima!

Breathe Deep.png
Yogi Tea 


Relax je mješavina s cvjetovima lipe, cvjetovima kamilice i plodovima šipka. Njegova čarobna aroma kamilice i cvjetova lipe donosi osjećaj smirenosti već pri samom mirisu, a postoji li bolja definicija blagdanskog razdoblja od mira? Uz dodatak voćnog šipka, ova harmonična kombinacija unosi unutarnji sklad u vaš život.

Relax.png
Yogi Tea 


Echinacea je čaj s ehinaceom, rooibosom i kardamomom. Trpka i blago začinjena ehinacea potječe iz Sjeverne Amerike, gdje je već stoljećima cijenjena među autohtonim narodima te zemlje. Zajedno s južnoafričkim rooibosom i bliskoistočnim začinima, ehinacea u ovom čaju vodi nas na putovanje okusa s kojeg se vraćamo okrijepljeni i nadahnuti.

Echinacea.png
Yogi Tea 


Immune Support mješavina je voćnog čaja s vitaminom C, echinaceom, acerola trešnjom i bazgom. Ova čarobna mješavina stvorena je kako bi vam pružila prirodnu podršku. Uz raznoliku prehranu i zdrav način života, vitamin C iz višnje acerole ojačati će vaš imunološki sustav, koji je u zimskom razdoblju posebno poljuljan, na prirodan način. Uz blago trpki okus ehinaceje i osvježavajuću cvjetnu notu bazge, svaka šalica ovog čaja pruža nevjerojatan osjećaj ugode.

Immune Support.png
Yogi Tea 


Women's balance ayurvedska je mješavina s listovima maline, limun verbenom i cvjetovima lavande. Čaj koji njeguje vašu unutarnju ravnotežu, a namijenjen je svima koji žele darovati sebi trenutke harmonije. Donosi ljekovite listove maline, osvježavajuću limunsku verbeni i prstohvat cimeta koji vam pomažu očuvati ritam dok predivna melodija vašeg života nastavlja plesati u harmoniji.

Women's balance.png
Yogi Tea 


YOGI TEA priča je započela s aromatičnim začinskim čajem koji je postavio temelje za jedinstvenu raznolikost ukusnih mješavina od bilja i začina koje podjednako privlače um i duh. S yogijskom mudrošću na svakoj etiketi čaja i joga vježbom na svakom pakiranju brend želi pružiti inspiraciju svaki dan i tako pridonijeti mirnijem, zdravijem svijetu punom pažnje i sreće.

Poveznica između brenda i blagostanja nalazi se i u tome da su svi okusi čajeva organski uzgojeni i prerađeni zbog čega YOGI predstavlja pionire u održivoj poljoprivredi. Putovanje u najudaljenije kutke svijeta kako bi pronašli najbolje sastojke iz certificiranog organskog uzgoja ovih jedinstvenih mješavina, dokaz je činjenici da danas predstavljaju više od organskog.