Nedavnim rebrandingom restoran Maredo Grill se pozicionirao kao neodoljivo mjesto gostiju koji žele uživati kako u odličnoj hrani tako i atmosferi. Zato ne čudi da se svaka vijest koja dolazi od tima Maredo Grilla dočekuje s oduševljenjem, a najnoviji je primjer sushi ponuda. I to ne samo u formi uživanja u odličnom sushi jelovniku već i kao mogućnost uživanja sjedeći za sushi barom kojeg krasi impresivna slika japanske geishe. Doživljaj je poseban jer sjedeći za barom ste u prilici pratiti svaki korak u pripremi odličnih zalogaja, od pripreme riže do rolanja sushi zalogaja koje priprema tim sushi majstora vođen Alenom Koščakom i Mirom Repijom, obojica s dugogodišnjim iskustvom.

Maredo Sushi ponuda
Maredo Grill 

Sushi karta uključuje četiri sushi klasika: hosomaki, uramaki, nigiri i sashimi, od kojih je svaka izrađena s preciznošću i pažnjom. Ali za sve ljubitelje sushija nezaobilazna je i special ponuda u kojoj ćete osjetiti Alenovu i Mirinu strast prema sushiju. Svaki zalogaj je eksplozija okusa koja ukazuje na njihovu kreativnost i stručnost u kuhinji. Jer kako i poručuju – sushi je doživljaj. A kakvog su okusa nama izvrsni sashimi i nigiri s masnom tunom s potpisom Maredo Sushi, na vama je da otkrijete.

Maredo Sushi ponuda
Maredo Grill 

Maredo Sushi ponuda
Maredo Grill 

Maredo Sushi ponuda
Maredo Grill 

Maredo Sushi ponuda
Maredo Grill 

Također, ako ste gladni novim gastro doživljaja zapratite društvene mreže Maredo Grilla, a trenutno najava koja je jednostavno neodoljiva je ona kojom se najavljuje gostovanje chefa Ante Udovičića, jednog od najtalentiranijih hrvatskih chefova novije generacije, koji priređuje večeru, putovanje od 5 sljedova kroz svijet moderne mediteranske kuhinje i otkrij čaroliju iza svakog jela. Ante Udovičić u Maredo Grillu gostuje u utorak 28. veljače i broj mjesta je ograničen.