Volimo interijere uronjene u neutralne tonove i prirodne materijale: Inspirirajte se malim i velikim detaljima

Detalji čine razliku, a to se, osim u modi, posebno osjeća u uređenju interijera. Vrijeme je za sezonska osvježenja, inspirirajte se divnom kolekcijom.

Zara Home

Dolaskom nove sezone uživamo u ideji novih detalja i u našim domovima. Od namještaja do detalja kao što su lampe, jastučnice i dekorativni predmeti, nove posteljine, čaša, svijećnjaka i svijeća, vaza savršenih za proljetnice... Jer unošenjem novih predmeta doprinosimo stilistici prostora koji je i odraz nas samih.

Naš pogled je privukla nova Zara Home kolekcija Spring 24 obiluje neutralnim tonovima, prirodnim teksturama koje u kombinaciji pružaju osjećaj sklada. Veći ali i manji komadi s elegancijom i lakoćom oblikuju prostore koji svojom estetikom potom izazivaju osjećaj harmonije i sofisticiranosti.

Dovoljan je pogled da uhvatite inspiraciju, onu koja vas može potaknuti na veće promjene u vašem domu, nekoj od prostorija ili jednostavno vas podsjeti na neke komade koje već imate a koji zaslužuju istaknutije mjesto u vašem domu.

Zara Home i ovom kolekcijom podsjeća koliko su neutralni i zemljani tonovi dobar odabir za uređenje interijera, ali i eksterijera kao što su balkoni, terase i vrtovi.
Inspirirajte se.

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home 

Zara Home