Ako volite spoj putovanja i odsjedanja u jedinstvenim prostorima oduševit će vas novost koju je Airbnb platforma najavila za ljeto pred nama. Radi se o uvođenju nove kategorije smještaja pod nazivom Icons, nudeći iskustvo boravk au prostorima koji nadmašuju klasičan smještaj jer iza njih stoje najveća imena iz glazbe, filma, televizije, umjetnosti, sporta...

Let kućom iz filma Up (koja se nalazi u Abiquiu, New Mexico, s više od 8000 balona iznad krova), noć u Ferrari muzeju ili druženje s Kevinom Hartom na VIP večeri u Coramino Live Loungeu? Moguće je, jer su upravo ove atrakcije na popisu prvih 11 ikona na Airbnbu, odredišta koja obiluju novim iskustvima.

01-The-Ferrari-Museum-Icons-Airbnb-Credit-Thomas-Prior.jpg
Airbnb 

Kevin-Hart-Icons-Airbnb
Airbnb 

"Icons vas vode u svjetove koji su postojali samo u vašoj mašti - do sada", rekao je Brian Chesky, suosnivač i izvršni direktor Airbnba. “Kako život postaje sve digitalniji, fokusirani smo na donošenje više magije u stvarni svijet. S Icons smo stvorili najneobičnija iskustva na Zemlji.”

01-Purple-Rain-House-Icons-Airbnb-Credit-Eric-Ogden.jpg
Airbnb 

Inside-Out-2-Icons-Airbnb
Airbnb 

Ostala izvanredna iskustva uključuju boravak u vili X-Men, boravak u poznatoj sobi sa satom u pariškom Musée d'Orsay, nastup Doje Cat u dnevnoj sobi, boravak u Princeovoj Purple Rain kući, odlazak na turneju s Feidom na tjedan dana, boravak u obiteljskoj kući Janhvija Kapoora i boravak u stožeru iz Inside Out 2 s Joy...

Musee-dOrsay-Icons-Airbnb
Airbnb 

12-The-X-Mansion-Icons-Airbnb-Credit-Holly-Andres.jpg
Airbnb 


A kako dohvatiti neku od ovih Icons ponuda? Pratite novosti na Airbnb-u posebno vezano uz svaku od atrakcija, jer dok je za neke već otvoren period prijava za neke će se to tek dogoditi u narednim danima, tjednima i mjesecima.
Najbolje od svega je i to što boravak u nekoj od navedenih jedinstvenih atrakcija možete osvojiti potpuno besplatno, dok za neke druge boravak je moguć po prihvatljivoj cijeni. Skinite ukoliko još niste Airbnb app i pratite ponudu koja će kroz ljeto biti dodatno obogaćena, ponudu koja svijet putovanja i zabave čini jedinstvenim.