Glavne zvijezde Storyeva natječaja - Jelena Perić (j_make_up ), Paula Sikirić (paulasik), Klaudija Kelemović(clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Karlo Rusan (rukabeauty), Magdalena Ivić (skinlosophy.hr) i Marko Tolić (markotolic) – proslavile su danas u zagrebačkom restoranu Maredo i u društvu Story uredništva otvaranje prestižnog izbora za najbolje kozmetičke proizvode i tretmane u Hrvatskoj!

Sedam vodećih beauty influencera okupljenih u stručni žiri magazina Story izabrat će najbolje proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike, beauty tretmane i inovacije u 2023. godini.

Vodeći influenceri otvorili Storyjev natječaj Beauty Influencers Choice
Robert Gašpert za Story 

'Smatram da je ljepota make upa nekako upravo u tome da svatko kreira ono u čemu se osjeća ugodno, da se ne drži nekakvih trendova, nikakvih restrikcija, da se igra, treba eksperimentirati. Smatram da je to vrlo individualno, svatko nekako mora shvatiti i prepoznati proizvode i način aplikacije koji njemu najbolje odgovara. Zato se igrajte doma, u četiri zida, gdje nitko ne gleda, nađite neku rutinu koja nam odgovara i onda to furajte', rekao nam je Karlo Rusan.

Mnoštvo proizvoda koji se natječu za 'titulu najboljih u industriji ljepote' uručeno je beauty ekspertima na probu i žiriranje u sklopu brunch druženja u zagrebačkom restoranu Maredo.

Vodeći influenceri otvorili Storyjev natječaj Beauty Influencers Choice
Robert Gašpert za Story 

Uz stručni žiri, za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina Story do 10. prosinca 2023. godine. Ovdje čekamo vaš glas, požurite.

Proizvodi s najvećom ocjenom stručnog žirija – beauty influencera i proizvodi s najviše glasova čitatelja pobjeđuju u natječaju i dobivaju priznanje Beauty Influencers Choice za 2023. godinu u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji.

'Ljepota je naš unutarnji osjećaj da smo uvijek zadovoljni sami sa sobom i da imamo proizvode koji nas na neki način uvijek potiču da budemo samouvjereni i da se dobro osjećamo u svojoj koži', rekla je za Story Klaudija Kelemović.

Vodeći influenceri otvorili Storyjev natječaj Beauty Influencers Choice
Robert Gašpert za Story 

Storyev natječaj – Beauty Influencers Choice – završava svečanom dodjelom nagrada najboljima u beauty industriji sredinom prosinca ove godine.

Da smo se odlično zabavili i podružili uz ukusnu hranu i zanimljive razgovore potvrdila nam je i Head of Story, Ana Miščević.

'Ovo je bilo jedno krasno druženje da svijetu predstavimo projekt, a influencerima naše proizvode. Prijavilo se preko sto proizvoda među kojima ćemo uskoro saznati koji je najbolji. Izmijenili smo puno beauty savjeta, puno beauty tema, dobro smo se najeli, svi smo prekardašili svoje dijete, Maredo zaista odlično predstavio svoj novi meni upravo ovdje Story timu i influencerima. Tako da mislim da je ovo jedan uspješan kick off i, naravno, svi s nestrpljenjem očekujemo veliko finale, osobito ovih sedam veličanstvenih beauty influencera', zaključila je ona.

Story-Beauty-Influencers-Choice.jpeg
Robert Gašpert za Story 

Naših sedmoro veličanstvenih svoj je zadatak shvatilo vrlo ozbiljno te su s nama podijelili i pregršt savjeta o ljepoti, njezi i make upu o kojima ćete uskoro čitati samo u Storyju, a oni će u međuvremenu marljivo testirati naše proizvode kako bi među njima mogli izabrati one ponajbolje koji, po njihovom stručnom mišljenju, ponijeti laskavu titulu najboljih u industriji.

Kako smo se zabavljali na brunchu i kakve su se poslastice našle na meniju, pogledajte u galerijama.

Robert Gašpert za Story Vodeći influenceri otvorili Storyev natječaj – Beauty Influencers Choice

Robert Gašpert za Story Vodeći influenceri otvorili Storyev natječaj – Beauty Influencers Choice