Osim blagdanskih modnih kombinacija, važni su i beauty detalji koji dodatno začine cijeli izgled. Osim makeupa i manikura, na prvom mjestu ipak su kosa i frizura, a ako netko zna što znači dobra festive prizura, onda je to frizer slavnih Andrew Fitzsimons. Od Kardashianki, do Jennifer Lopez, Megan Fox i Alessandre Ambrosio, brine se o najpoznatijim frizurama holivudskih dama, a on zagovara ova četiri savjeta kada je riječ o prosinačkim frizurama.

Nemojte zanemariti zaštitu

Ovo doba godine sa sobom nosi i učestalije promjene frizura, ali više friziranje donosi i više oštećenja kosi. Prije svakog korištenja topline, bilo za ravnanje, bilo za kovrčanje, pa čak i za vrijeme sušenja s fenom, obavezno na svoju kosu stavite sredstvo za zaštitu od vrućine.

Savjeti za blagdanske frizure
Instagram (@andrewfitzsimons) 

Olakšajte si uljepšavanje

Iako je suhi šampon spasitelj kroz cijelu godinu, zaista se njegova titula istakne za vrijeme blagdanskih spremanja. Često ne stignemo oprati kosu između konstantnih događaja, a upravo tada suhi šampon postane naš najbolji prijatelj. Pomaže apsorbirati masnoću u samo nekoliko sekundi, a frizura će vam momentalno izgledati svježije.

Savjeti za blagdansku frizuru
Instagram (@andrewfitzsimons) 

Ne zaboravite lak za kosu

Ako mislite da lak za kosu nije dobar proizvod za vas, razmislite još jednom. Upravo će vam on pomoći da frizuru cijelu noć držite pod kontrolom. Koristite lakove prilagođene svojoj kosi, a i uz šarolik izbor danas, i prilagođen frizuri koju želite oblikovati.

Savjeti za blagdansku frizuru
Instagram (@andrewfitzsimons) 

Zabava je najvažnija

Volite ukrase u kosi, ali nemate hrabrosti nositi ih? Božićno vrijeme pravo je vrijeme da izađete iz zone komfora. Rajfovi za kosu, mašnice, šljokice, perlice... U blagdanskoj sezoni ništa nije previše i pretjerano, a i najobičnija frizura može postati party frizura uz samo malo dodataka.

Savjeti za blagdanske frizure
Instagram (@andrewfitzsimons)