Bob je svake godine iznimno popularna frizura, a od tzv. nedovršenog boba do loba, postoji toliko bob stilova da svatko može pronaći onaj koji je za njega idealan.

Privlači dužinom koja može varirati od kraće do one do ramena te stilskim igrama koje svaki od bob stilova čine još posebnijim, a žena koja je zasigurno popularizirala bob je modna dizajnerica Victoria Beckham. Danas klasičnog stila, nekada je itekako koketirala s rubnijim izdanjima, idealnima za tadašnju modu.

Bila je to njezina Spice Girls era, a od genijalnih modnih izdanja, nitko neće zaboraviti ni njezinu pixie fazu, kao ni 'pob', točnije, 'posh bob' frizuru koja je dobila naziv posebno po njoj. Ipak, njezina mnogima najomiljenija faza je ona koju je i najviše nosila, klasičan bob do iznad ramena - 'Beckham bob'.

Victoria Beckham bob
Columbia Pictures Corporation / Entertainment Pictures / Profimedia 

Victoria Beckham bob
JLPPA / Bestimage / Profimedia 

S razdjeljkom na sredini, Victoria je nosila bob s ravnim, prilično jednostavnim pramenovima koji su joj savršeno uokvirili lice. Uvijek strukturiran, bob je sezao do ispod čeljusti, ali malo iznad ramena, s blago isfeniranim krajevima kose.

Victoria Beckham bob
BRENDAN BEIRNE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Minimalno slojevit i ne toliko težak za održavanje', Beckham bob je zaista bio chic frizura devedesetih, a čini se da se sada vraća na velika vrata i da će obilježiti ovu zimsku sezonu.

Victoria ga je savršeno kombinirala sa smokey makeupom, sjajnim, tada iznimno popularnim smeđim usnama i koktel haljinicama, a mnogi bi znali reći da je njezina frizura ono što je little black dress u ormaru svake žene.