Hailey Bieber zna kako se postavljaju modni trendovi.

Osim što se smatra možda i najpopularnijom it djevojkom današnjice, modu i ljepotu drži u malenom prstu. Naravno, mnogo joj je u tome donio i brak s kanadskom glazbenom zvijezdom Justinom Bieberom, ali nitko joj ne može osporiti popularnost beauty brenda 'Rhode'.

Od ljeta 2022. godine postala je dio beauty industrije i predstavila svoj novi biznis, a zbog popularnosti na društvenim mrežama, viralni su postali termini kao što su 'candy cane glazed nails', 'glazed donut nails', 'strawberry girl aestetic' ili 'sugar plum fairy'.

Sve su to makeup termini koji su postali popularni upravo zbog tehnika šminkanja ili uređivanja voljene Hailey kojoj, moramo priznati, sve odlično pristaje i koja će, čini se, sada postati začetnik još jednog trenda koji će nas pratiti u nadolazećim mjesecima. 

'Espresso Lips' nije novitet u makeup svijetu, ali savršeno se slaže sa svime onime što nam nosi početak 2024.

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Riječ je o bogatim, smeđim usnama sa glossy završetkom, sve u nijansi espressa. A zašto Hailey? Jer je upravo ona krajem rujna 2023. godine izbacila četiri nijanse popularnog 'Peptide Lip Treatment' sjajila za usne u nijansama 'Ribbon' (svijetlo roza), 'Raspberry Jelly' (magenta), 'Toast' (smeđe-ružičasta) i, ona o kojoj govorimo, 'Espresso' (smeđa).

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Upravo se on savršeno uklapa u trenutno najtrendi 'Mob Wife' estetiku koja je potpuna suprotnost svemu onome što je zagovarala 2023.

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Espresso Lips trend za 2024
Rhode 

Riječ je o 'over-the-top' estetici, upadljivoj, naglašenoj, boldanoj, koja ističe dugačke nokte (često crvene boje), voluminoznu frizuru, smokey sjenilo na očima, femme fatale look, mnogo nakita, bunde kao must have i jako naglašene usne u tamnijim nijansama.

Mob wife trend
Universal / Christophel Collection / Profimedia 

Upravo zato Haileyino espresso sjajilo i više nego savršeno ulazi u kategoriju must have proizvoda, a uz njega, potrebna vam je još olovka za usne u jednoj od smeđih nijansi te po želji može se dodati i ruž prije sjajila, iako nije nužno.