U potrazi za nekim novim beauty & hair inspiracijama postoje osobe čiji se profili obavazno posjećuju. Jedna od njih je zasigurno Hailey Bieber, supermodel i osnivačica brenda Rhode, koja je na netom održanom Super Bowlu pažnju privukla modnim odabirom ali prije svega dužinom ali i novom bojom kose, koja snažno podsjeća na beauty trend ranih 2000-ih.

Hailey Bieber Super Bowl moda
The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tamnija od njezine mega popularne nijanse "cinnamon cookie butter", nova se boja opisuje kao boja čokolade, čokoladnog sirupa, i čini se tamnijom bojom od onih koje je slavna Hailey nosila u zadnjih nekoliko sezona. Vezano uz dužinu kose ne zna se radi li se o ekstenzijama ili je rezultatu puštanja bob dužine, u čemu se Hailey Bieber kroz nošenje niske punđe, zalizanih frizura, repa i raznih verzija, pokazala kao prva majstorica.

Justin Bieber i Hailey Bieber Super Bowl 2024
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 

Hailey Bieber Super Bowl moda
CPR DAILYSTARDUST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Svoj look je zaokružila i stalnim make upom, naglašenom količinom blusha, smeđom olovkom kojoj je naglasila oči te uvijek prisutnom kombinacijom dodataka Rhode Peptide i olovke.
Mediji su njezin ukupni styling opisali kao mob wife, trend koji se zahvaljujući TikToku globalno proširio, jer se pojavila u kraćoj Saint Laurent krznenoj bundi naglašenih ramena s leopard animal printom, u kombinaciji s Levis 501 trapericama, bijelom majicom, crvenim Jil Sander slingback sandalama i Bottega Veneta Sling sunčanim naočalama...

Hailey Bieber nova boja kose
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Hailey Bieber nova boja kose
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Nešto kasnije Hailey i suprug Justin Bieber su prisustvovali snimanju komercijalnog projketa u sklopu kojeg je Hailey pokazala skladnu frizuru i novu boju kose, odjevena u pleteni komplet mini kardigana i mini suknje brenda Mirror Palais.