Za sve ljubiteljice balzama za usne koje bez istog ne izlaze iz stana, baš kao ni bez mobitela, stižu dobre vijesti. Internetska šuškanja i ovaj put su se pokazala točnim, jer je Hailey Bieber i službeno potvrdila da na tržište dolazi maskica za mobitel koja sadrži i njezin ultra popularan balzam za usne.

 Sve je krenulo prije tjedan dana kada je Hailey Bieber objavila selfie držeći mobitel u atraktivnoj maskici za telefon, a primijećena je i na Super Bowlu kako koristi maskicu kako bi osvježila nijansu usana.

Rhode Lip Case Hailey Bieber
Rhode 


Dodatak, koji je oblikovan tako da čvrsto drži Rhode Peptide Lip Treatment ili Tint, bit će dostupan ekskluzivno na web stranici brenda 27. veljače, i bit će dostupan u dimenzijama predviđenim za sve modele iPhonea 14 i 15. Cijena mu je 35 dolara i već postoji lista čekanja.

Rhode Lip Case Hailey Bieber
Rhode 


Uz Lip Case drop, Rhode također ponovno lansira svoje Peptide Lip Tints u iste četiri nijanse koje je predstavila prošlog rujna, tako da obožavatelji Rhode beauty poslastica mogu opskrbiti količinu njege za usne kako i njihova nova maska za mobitel neće ostati bez omiljenog im proizvoda.