Kao što svaki segment modnog i beauty svijeta dobiva svoje promjene i novitete u 2024. godini, tako je i s noktima.

Ljubitelji dobre manikure znaju da je nekada teško pronaći inspiraciju, stoga često stvari poput trendova uvelike mogu olakšati odabir u određenim situacijama. U zraku već nekako osjetimo da se proljeće približava, a mnogi jedva čekaju proljetne trendove da počnu prevladavati u fashion i beauty svijetu.

Ipak, dok se još ne možemo uvući u nešto laganiju odjeću, proljetnu estetiku možemo pozvati našim noktima. Riječ je o jednoj od najlakših tranzicija između sezona, a iako nas prekrasne boje kao burgundy služe kroz cijelu godinu, proljeće zazivamo s nešto veselijim nijansama. Evo kakve ćemo manikure nositi ovo proljeće.

Tomato red

Da je ova boja apsolutno osvojila 2023. godinu već znaju i vrapci na granama, a čini se da je se nećemo uspjeti riješiti ni u ovoj.

Nokti proljeće 2024
Instagram (@smythsisters) 

Lila

Nježna boja koju toliko često ne viđamo u obliku manikure, a zapravo je divna u svojoj posebnosti.

Nokti za proljeće 2024
Instagram (@thatsaleaf) 

Bijela

Već znamo i da će bijela biti prilično voljena u proljetnim mjesecima, što su nam pokazala i modne piste Tjedana mode. Osim toga, neće zaobići ni beauty svijet.

Nokti proljeće 2024
Instagram (@claire_most) 

Pistacija

Vjerojatno najposebnija boja u paleti proljetnih noktiju. Iako smo na jesen nosili maslinastu, u proljeće će je zamijeniti nešto drugačija, ali i dalje divna pistacija.

Nokti proljeće 2024
Instagram (@pagaronnails) 

Jarko ružičasta

Boja koja uvijek priziva lijepo i toplo vrijeme na najjarkiji mogući način. 

Nokti proljeće 2024
Instagram (@thehangedit) 

Nježno žuta

Savršena proljetna boja koja podsjeća na omiljeno cvijeće i sunčane dane najbolje se slaže s prvim danima najcvjetnijeg mjeseca.

Nokti proljeće 2024
Instagram (@heartzeena) 

Mint plava

Još jedna od onih neklasičnih nijansi koja će dominirati i modnim, ali i beauty svijetom. 

Nokti proljeće 2024
Instagram (@imarninails)