Početak ožujka označava početak proljeća u punom sjaju, a kako bolje dočekati novo godišnje doba od atraktivne manikure? Uz pastelne nijanse na koje prije niste obraćali pažnju, ali i sveprisutne futurističke tonove koji će dominirati ovog mjeseca, u narednom razdoblju imat ćete veliki izbor trendi boja lakova za nokte. Na vama je samo da odaberete onaj koji odgovara vašim osobnim senzibilitetima.

Ako ste u potrazi za novom inspiracijom za svoju manikuru u ožujku, u nastavku pogledajte 5 chic ideja koje možete predložiti svom nail artistu.

Bež

Volite manikuru u boji kože, ali je želite podići na višu razinu? U tom slučaju, bež lak za nokte mogao bi postati vaš novi favorit. Nešto suptilniji stil od glaziranih noktiju Hailey Bieber i sličnih interpretacija, ovaj novi trend noktiju u boji kože sigurno će preplaviti vaše Instagram i TikTok stranice.

Srebrni/krom

Ova futuristička nijansa je savršen način da dodate malo 'sjaja' u svakodnevni život. Osim toga, korištenje kromiranog praha tajna je s kojom će vaša manikura zablistati pa ako još niste spremni reći zbogom hladnijim bojama, srebrni nokti će zasigurno postati vaš izbor za ožujak.

Narančaste nijanse

Neon za proljeće? Zašto ne? Narančasti nokti savršen su način da svojoj manikuri unesete malo proljetnog optimizma. Ako vam je i to previše, ne morate ići skroz na neonsku varijantu – pastelna nijansa je jednako zanimljiva opcija.

Biserne boje

Pastelna, biserna manikura sveobuhvatan je trend boja koji vlada već nekoliko sezona. Odaberite nijansu ružičaste ili ljubičaste da začinite stvari. Zabavno je i chic u isto vrijeme.

Hot pink

Da, čini se da je Barbiecore trendu suđeno da još neko vrijeme ostane popularan. Ima nešto retro u povratku ove hrabre boje, a mi kažemo, samo naprijed. Ružičasta je vrlo intenzivna boja pa je pri nanošenju slojeva uvijek ključan odabir lakova za nokte koji su napravljeni od biljnih sastojaka i dobro djeluju na nokte.