Proljetno vrijeme obično nas poziva i na vesele, šarene boje u našim modnim izdanjima, ali i ne samo u njima. Volimo eksperimentirati s makeupom, frizurama, bojama kose pa i manikurama. Iako nas topliji mjeseci većinom podsjećaju na pastelne nokte poput baby ružičaste ili svijetložute, čini se da će jedan od većih trendova za nadolazeće vrijeme biti prilično drugačiji.

'Kameni nokti' u sivoj boji čekaju nas iza ugla, a prije nego što se pobunite jer je svima dosta zimskog sivila, nije riječ o tipičnoj tmurnoj boji. Da, proljeće je u znaku svježih i svijetlih boja, ali postoji način i da sivo učinite veselim.

It djevojka Alix Earle je kamene nokte prozvala manikurom sezone te je na svom TikToku pokazala cijeli proces njihovog nastanka u salonu za nokte, a onda i pojasnila da nije riječ o pravoj, klasičnoj sivoj nijansi, već onoj plavo-sivoj koja podsjeća na polirani kamen.

@alixearle

Stone nails are in

♬ original sound - Alix Earle

Nije trebalo proći mnogo vremena, a da trend sive manikure i kamenih noktiju ne osvoji društvene mreže. Odlične za prijelazno razdoblje, sive nijanse laka za nokte na badem noktima izgledaju fantastično uz suptilne odsjaje ljubičaste i plave boje.

Svestrana manikura slaže se uz svaku modnu kombinaciju, stoga se ne morate brinuti hoće li vam ruke previše 'iskakati' iz kombinacije boja na outfitu. 

Sivi nokti trend proljeće 2024
Instagram (@luxurynailsbyhafsa) 

Sivi nokti trend proljeće 2024
Instagram (@prissyjnails) 

Sivi nokti trend proljeće 2024
Instagram (@prissyjnails) 

Sivi nokti trend proljeće 2024
Instagram (@nailsbyalsn) 

Sivi nokti trend proljeće 2024
Instagram (@claudia_hrnandez)