Svijet slavnih i svijet mirisa ne prestaju iznenađivati, pa tako u svega nekoliko dana nadopunjujemo vijesti o novim mirisnim izdanjima. Kylie Jenner uskoro lansira svoj prvi parfem 'Cosmic', a u mirisno proljeće je zakoračila i slavna Billie Eilish, koja je nadavno osvojila i drugog Oscara za originalnu pjesmu, What Was I Made For? iz filma Barbie.

Billie Eilish je na Instagram profilu još prošle jeseni najavila dolazak novog mirisa s njezinim potpisom. Također je tada otkrila i mirisne note koje će novi miris učiniti atraktivnim, a kako novi parfem Eilish No.3 stvarno i miriši moguće je doživjeti jer je miris dostupan od prošlog tjedna.

Billie Eilish parfem Eilish No.3
Billie Eilish Fragrances 


Eilish No.3 je primamljiv miris mirisne mješavine grejpa, ružičastog papra i jasmina. Razvija se u pikantnim notama šafrana, svježih iglica jele i kremastog cedra. U bazi se u savršenom skladu isprepliću baršunaste note jantara i zemljane hrastove mahovine. Dok se pojavljuje šapat mošusa kože, ostavlja nezaboravan dojam.

Billie Eilish parfem Eilish No.3
Billie Eilish Fragrances 


Baš poput mirisa Eilish i Eilish No.2, ekstravagantna bočica Eilish No.3 ističe njoj omiljene dijelove tijela - prsa, vrat i ključnu kost. Tamno crvena boja bočice odražava senzualni karakter mirisa i savršen je nastavak na estetiku bočice u crnoj i zlatnoj boji prethodnih mirisnih izdanja.

Billie Eilish parfem Eilish No.3
Billie Eilish Fragrances 

Billie Eilish parfem Eilish No.3
Billie Eilish Fragrances 


Poznato je kako je Billie Eilish posvećena održivosti i očuvanju prirode, pa ne čudi što se uzova novi miris ističe i informacija kako se radi o veganskom proizvodu bez štetnih proizvoda, kako je ambalaža izrađena uz pomoć energije iz obnovljivih izvora, te da je miris označen pojmom cruelty-free od strane PETA-e. Miris je dostupan u Douglas parfumerijama po cijeni od 71,49 eura za 100 ml.