Uz proljetne modne trendove, polako ćemo oživjeti i proljetni makeup u koji volimo nakon jednolične zime ubaciti malo šarenila. Ako ste ljubitelj neutralnih sjenila te blagog rumenila, savršen odabir za vas su veseli ruževi za usne.

Tople nijanse idealne su za podizanje cijelog looka na proljetnu razinu, a odlične su i za kombiniranje s lepršavim modnim izdanjima

Osvježite izgled i unesite promjene dolaskom toplijih dana, a mi vam donosimo pet idealnih nijansi drogerijskih ruževa uz koje ćete odmah izgledati svježije. 

Catrice - Power Full 5 lip care

Iako ovaj ruž dolazi u tri nijanse, za proljeće je savršena ona 030 'Sweet Cherry' u prekrasnoj punoj boji trešnje. Riječ je o ružu suptilne, ali jarke nijanse koji u hidratantnoj kombinaciji krastavca, lubenice, goji bobica, korijena đumbira i hijaluronske kiseline intenzivno njeguje usne, ne ostavljajući za sobom ljepljiv osjećaj. Karakterizira ga i voćni miris, a riječ je o veganskom proizvodu koji divno njeguje usne.

Catrice ruž za usne
dm 

Max Factor - Colour Elixir

Ovaj popularan Max Factorov ruž dolazi u više od 10 različitih nijansi, ali jedna od divnih za proljeće definitivno je ona u nijansi 085 'Angel Pink'. Nježna ružičasta boja, a opet u isto vrijeme i zavodljiva, savršeno se slaže s procvalim danima i vašim lepršavim proljetnim haljinama. Kvalitetna tekstura donosi i dugotrajnu hidrataciju do 24 sata kao i vitamin E.

Max Factor ruž za usne
dm 

Bourjois - Velvet the Lipstick

07 'Joli Carmin'ois', prekrasna jarka crvena nijansa koja nikada ne izlazi iz trenda. Ruž je lagane teksture, iznimno postojan, a tajna njegove ekskluzivne formule je hidratantni kompleks koji kombinira hidratantne voskove s laganim uljima i bogatim pigmentima za neodoljivo baršunasto mekane usne.

Bourjois ruž za usne
dm 

Lancôme - L’Absolu Rouge Cream

Njihova linija ruževa obogaćena je njegujućim sastojcima poput hijaluronske kiseline i balzama od ruže, a upravo se oni brinu za maksimalnu udobnost tijekom nošenja. Kosi vrh u obliku latice osigurava besprijekorno nanošenje, a proizvod ostavlja intenzivnu boju na usnama uz dugotrajnu postojanost. Za proljeće, idealna je 66 'Orange Confite' nijansa u blagoj narančastoj boji - pomalo neuobičajena, ali idealna.

Lancome ruž za usne
Lancome 

Catrice - Shine Bomb

Za razliku od ostalih, riječ je o tekućem ružu za usne intenzivne boje sa sjajnim završetkom. Kremasta tekstura ravnomjerno se nanosi i nježna je na usnama, a formula hidratizira usne te ih ne lijepi ni ne suši. Divna nijansa 010 'French Silk' idealna je proljetna kombinacija nježne ružičaste i omiljene nude. 

Catrice ruž za usne
dm