Zima se sve više približava kraju, što znači da nam proljeće kuca na vrata, a s njime i brojni izleti i putovanja. Najgori dio svega toga većini je pakiranje i upravo u tim trenucima želimo reducirati potreban broj stvari na minimum.

Ako krenemo od kozmetike, nosit ćemo jedan puder, jedan korektor, jedno rumenilo, jedan bronzer, jednu paletu sjenila, a pokušat ćemo reducirati i sve ostalo kako bismo osigurali što više mjesta u koferu.

Tom logikom, razmatrat ćemo i kupnju višenamjenskih, svestranih proizvoda koji mogu obavljati više 'poslova' kada je makeup u pitanju (ionako se na putovanjima ne stignemo baviti full glam rutinama). Jedan od takvih jesu i olovke. Dok koristimo posebnu olovku za usne, olovku za oči i olovku za obrve, zašto ne bismo odabrale jednu koja može služiti svemu tome?

Za to je najzahvalnija smeđa olovka koja u idealnoj nijansi zaista može u određenim situacijama poslužiti svemu tome. Mi vam donosimo njih pet. 

Max Factor - Brow Shaper

Riječ je o olovci za obrve koja dolazi s tankim aplikatorom zahvaljujući kojem je moguće brzo popuniti i definirati obrve, ali i raditi tuš linije na očima. Za ublažavanje ili brisanje linije možete koristiti mali češljić na drugom kraju olovke.

Smeđa olovka
Max Factor 

Catrice - Eye Brow Stylist

Još jedna olovka koja svojom svestranošću može poslužiti i kao olovka za obrve, ali i oči. Ovisno o nijansi koju koristite za usne, ali i ako volite nešto tamniji obrub, nije nemoguće koristiti je i u šminkanju usana.

Smeđa olovka
Catrice 

trend !t up - Glide & Stay

Ova vodootporna olovka za usne sprječava razlijevanje ruža i na usnama ostavlja satenski mat finiš, ali upravo zbog kremaste teksture, može koristiti i kao olovka za šminkanje očiju. Zahvaljujući ugrađenom šiljilu, olovka se nanosi precizno i nježno.

Smeđa olovka
dm 

Lancome - Brow Shaping Powdery Pencil

Tehnički olovka za obrve, ali zbog svojih boja i teksture može se koristiti na usnama i očima. Dolazi u lijepim smeđim nijansama, od svijetle do tamne, stoga je lako možete prilagoditi svojim afinitetima.

Olovka za obrve
Lancome 

Catrice - Slim'Matic Ultra Precise

Ovom preciznom olovkom za obrve smeđe boje možete lako naglasiti obrve ili ih oblikovati kako bi ih dodatno naglasili. Ultra takni aplikator omogućuje iscrtavanje finih linija zbog čega je idealan za oči, ali i usne.

Smeđa olovka
Catrice