Svatko od nas ima svoju dnevnu rutinu kada su fashion i beauty segmenti u pitanju. Njegujemo određeni stil, kako u odijevanju tako i u procesu šminkanja. Samim time, određene make-up proizvode neizbježno koristimo češće od drugih.

Neki ne mogu dan preživjeti bez korektora, nekima su must podebljane obrve, netko neće otići na posao bez maskare, a neki se oslanjaju na ljepotu svojih usana. U njihovom slučaju, must have je samo odlična i kvalitetna olovka koja može odraditi cijeli posao. Naravno, ovisno o tome volite li matte ili glossy vibe birate ostatak makeupa za usne, ali sve započinje dobrom olovkom za obrub usana.

U nastavku vam donosimo pet odličnih drogerijskih olovki.

Bourjois - Levres Contour

Bourjois Levres countour edition olovka za usne sadrži ekstrakt umirujuće ruže i zelenog čaja. Mekane je teksture, a zbog svog sastava pruža hidrataciju usnama. Može se pohvaliti svojom ultra glatkom i mekanom teksturom te laganim nanošenjem.

Olovka za usne
Bourjois 

Max factor - Colour Elixir

Olovka koja njeguje usne, ističe ih i korigira oblik po želji. Podupire postojanost ruža koji se nanosi preko nje, a kako bi efekt bio što bolji, boja bi trebala biti što sličnija ružu, idealno pola nijanse tamnija. Color Elixir u sebi sadrži i poseban vosak koji fiksira olovku i sprječava prelijevanje boja. 60% sastojaka namijenjeni su hidratizirajućoj njezi.

Olovka za usne
Max Factor 

Lancome - Le Lip Liner

Otporna na razmazivanje, a bez napora klizi po usnama. Ima dvije opcije u jednom: preciznu, kremastu, vodootpornu olovku za usne profesionalnog izgleda s jedne strane i kist za blendanje s druge strane.

Olovka za usne
Lancome 

Catrice - Plumping

Catrice Plumping olovka ultrakremaste teksture s vodootpornom formulom i uljem peperminta obrubljuje usne, intenzivno ih hidratizira i jamči dugotrajne konture. Sa samo jednom primjenom, ostavlja baršunasti mat završetak. Lako i precizno se nanosi zahvaljujući integriranom šiljilu na dnu. Ne sadrži mikroplatične čestice.

Olovka za usne
Catrice 

Trend !t up - Glide & Stay

Sprječava dosadno razlijevanje ruža i na usnama ostavlja satenski mat finiš. Vodootporna kremasta tekstura Glide & Stay olovke osigurat će vam dugotrajne konture. Zahvaljujući ugrađenom šiljilu, olovka se nanosi precizno i nježno.

Olovka za usne
dm