Kao i svaka sezona, tako nam i ova donosi brojne novitete u beauty svijetu. Od makeupa do manikure, najčešće je najveći naglasak upravo na kosi, trendi frizurama i bojama.

Ako ste se dolaskom proljeća odlučili na promjene, donosimo inspiraciju za novu frizuru koja se pokazala velikim hitom s crvenog tepiha nedavno održanih Oscara, ali ne samo tamo. It djevojke ga obožavaju, a trenutno je poznat pod nazivom 'hydro bob'.

Prema riječima stilista Toma Smitha, hydro bob je reinkarnacija boy boba iz prošle godine. Ima oštar, blago androgin, uglađeni izgled, a ključ je da postoji komponenta koja čini da kosa izgleda definiranije, gotovo kao klasičan wet look.

Hydro bob
Instagram (@harold_james) 

Hydro bob
Instagram (@jlo) 

Već smo vidjeti da u 2024. godini poznate žene vole mokri stil kose, stoga se hydro bob savršeno uklapa u cijelu tu priču. Dobra je stvar što se oblik može prilagoditi pojedincu koji ga nosi, a s time i duljina. Naglasak je na proizvodima za stiliziranje koji daju definiciju i stvaraju frizuru koju će prigrliti svi oni koji vole da im je kosa poslušna i pod kontrolom.

Iako tako ne izgleda, stiliziranje je vrlo praktično i jednostavno. 

Hydro bob
Instagram (@bobbyeliot) 

Hydro bob
Instagram (@harold_james) 

Hydro bob
Instagram (@hairbyaviva) 

'Postoje dva načina da postignete mokar izgled kose. Prvi je uz pomoć leave-in proizvoda za stiliziranje. Drugi način još je efektniji. Najbolje od svega, ako vam ne smeta da frizura izgleda malo naglašenije je da koristite omiljenu masku za oporavak ili hidratantnu masku. Koristite je kao proizvod za uređivanje i ostavite je u kosi. Ne samo da ćete dobiti definiciju, već i hranjivi tretman dok stilizirate kosu', rekao je Tom Smith.